Måndag, 31/8-09

Today var det skolan som vanligt. Sedan after school lite senare så var jag med Gelare and Louise:D maha kul! Älskar de människorna!

Föresten filmen igår var super bien xD



Söndag, plugg, bio

Today ska jag först försöka plugga lite, kul, kul! Sedan senare så ska jag på bio med bästis:D Maha vi ska se harry potter xD

fredag/ lördag

Igår var det först skolan sedan på kvällen var det inspark för NV eleverna. Jag fick stå i timmar med att försöka få ut all deg ur håret. Men jag märkte att deg är nog ganska så bra för håret, i alla fall för mitt, verka funka som inpackning. Men det är inget som jag kommer använda mig av i framtiden!

Idag så var jag i stan med Gelare, mammi, pappi and my systero. Köpte inte så mkt, jag som var på ett sådant shopping humör, hittade typ inget! Inte det jag var ute efter i alla fall. Men en tröja blev det i alla fall o så hårinpackning^^

Sedan så tittade jag o Gelare på fotboll när ÅFF körde mot falkenberg. Iskallt! Jag höll på att frysa ihjäl! Efter matchen gick vi hem till Gelare och tittade på någon konstig film xD

Torsdag, en dag på sjukhuset

Today var det fösrt skola elr jag gick fram till lunch, sedan gick jag hem, för att sedan åka in till stan, till sjukhuset med Mammi. Maha det var roligt!

Mamma o jag var tidiga, typ en timme så vi satt på en bänk vid där ambulanserna åker in till akuten. Så vi tittade på ambulanserna som åkte in o ut, liggande sjukvårdstaxi. Tittade på läkare som gick omkring i området. Bussar som åkte förbi. Sedan ställde sig en killa i buskarna bakom oss o börja prata i telefon. Hm då kändes det lite konstigt så då gick vi dit vi skulle.

 Sedan satt vi i väntrummet o jag tittade på fiskarna i akvariet xD haha en fisk simmade bakåt! En gubbe satt o kollade på "Tyra Banks show" Sedan när vi var klara så gick vi o fikade i cafét i sjukhuset. 

"JAG SITTER PÅ LASARETETT, DET ÄR DÄRFÖR JAG PRATAR SÅ LÅGT!!!!!!!!!!!!!!!" Maha det skrek en tant inne i cafét. jag undrar hur hon pratar när hon inte pratar lågt?:O

Sedan gick mammi o jag till kiosken, jag köpte nappar, mums. Efter det satt vi på en bänk o väntade på pappi. såg ernst kristneguiser, ni vet han som alltid är barfota. Fast det var nog inte han, men det liknade honom väldigt mkt. Han stod vid någon skulptur grej och åt macka. Sedan tappade han något från sin macka. Såg väldigt kul! jag var lätt road, alltså trött, trött, trött!

Hände massa konstiga grejer medans vi var där, men orkar inte rabbla upp allt liksom.

Sedan när jag kom hem så träffade jag Louise o Gelare:D Mucho fun!

Haha ja det var ju lite om vad jag sysslat med idag. Mycket intressant förstår jag^^

trött, igen

Ja jag är trött, jätte trött! Det känns som hur mkt jag än sover så kommer jag inte bli pigg!

Jag pratar med Nikolina, jag saknar henne massor verkligen!

Hm jag kan inte gå o lägga mig nu, det känns fel. Så här dags gick man o la sig när man var kanske 5 eller nått!:O 

Jag har tänkt på en sak, som jag tror även många andra upplever lika dant som mig. Oftats har jag dålig hårdag, men när jag väl har en i alla fall hyffsat bra hårdag. Då är vädret hemskt istället, det typ ösregnar, är fuktigt o allt möjligt. Så, så fort jag kommer utanför dörren så är håret en katastrof! Varför ska det alltid vara så för?

Onsdag, onsdag

Today skolan som vanligt. Höll på att frysa ihjäl, annars var det väl inget jätte speciellt som hände^^

Jag lyckas alltid nu för tiden få tandkräm i ögat när jag borstar tänderna:S  Tänkte att det var trevligt att veta:D

tisdag, sova?

jag är trött, kan man sova så här dags? Liksom vid typ kl 19? Hm ska nog ta o dricka lite varm oboy först^^ Just det jag kan inte sova än, måste duscha först o då lär jag vakna till liv igen.

Jag vill shoppa, jag vill verkligen shoppa! jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag bara känner att jag måste shoppa, NU!

Tisdag, tisdag

Jag är dålig på att uppdatera nu för tiden märker jag, liksom ibland finns inte tiden till för det.

Haha okej det klantigaste jag gjort än så länge idag: Brände mig i ansiktet imorse på en tomat när jag åt frukost xD Men jag tror inte det syns något brännmärke nu som tur är^^

Idag kändes skoldagen riktigt lång, fy jag trodde jag skulle somna när som helst + att vi gjorde något test på engelskan med. Jätte kul när man är jätte trött och absolut inte kan tänka! Det gick nog super bra för mig! Maha hade datakunskap, det var ju också roligt. Fick skriva en presentation om mig själv och vad lärare sagt om mig och vad jag trodde de sa om mig!?:O


Måndag, måndag

Today;
var i school och Gelare o jag kom dit vid typ 8:a för vi trodde vi började då. Men vi började inte fören vid 10.10. Då skulle vi ha matte men våran lärare kom inte, så vi slapp matten^^ Men Gelare och jag var i skolan i typ 5 timmar i onödan. Sedan hade jag i alla fall kemi o spanska. Men det är något som jag  inte fattar! vi ska tydligen läsa naturkunskap, men vad läser man då? Jag trodde det var kemi, fysik, biologi. Men det läser vi ju redan:S? jag är förvirrad!

Sen efter skolan så följde jag med Gelare in till stan, hade tänkt gå på bio men sen när vi kom dit hade filmen vi ville se redan börjat, så det får bli någon annan gång.

Imorgon vet jag i alla fall att jag har sovmorgon:D

sneezing

Just nu så nyser jag hela tiden, intressant. Hoppas inte jag håller på att bli förkyld, blä. Jag kanske borde dammsuga mitt rum? Orkar inte!

Jag är sugen på guacemole! xD

Sunday- morning

Nu ska jag försöka skriva min uppsatts så att den blir klar och jag inte behöver tänka på den.

Jag måste städa mitt rum......Det kommer inte bli av idag

Lördag, helg:D

Today har jag varit med Gelare och Louise. Ruligt var det=) Vi tittade på film från när Gelare var i Iran och så snackade vi en del och dampade lite som vanligt, maha ! xD

Gelare har tråkiga spel på sin TV, det har inte jag.

Imorgon är det söndag, har en del jag måste fixa då. Nu är skolan igång, måste skriva en uppsatts. Wihu! Min älskade plugg söndag är tillbaks. Så jag har saknat den! Oj jag tror jag ljög lite nu, sorry:O

Fredag liksom

Idag började jag som sagt 13:00 slutade sedan typ vid 14 eller något i den stilen. Vi hade klasskamp så de var inte precis någon jobbig dag, skönt det^^

Sedan var jag med Gelare:D Kollade på film o bilder från när hon var i Iran. Promenerade lite m.m.

Jag fyller år om typ 6 veckor^^mihu!

imorgon ska jag antagligen vara med Gelare och Louise:D Ruligt, ruligt!

Torsdag, dag 1 in school

Idag började som sagt Gelare och jag på facetten istället. Känns mkt bättre, i alla fall just nu:D de började med vanliga lektioner igår, igår började alla på facetten:S Så Gelare och jag fick ju börja ha lektioner direkt :O Liksom börja ha lektioner första dagen?! i stan börjar de ju inte med normala lektioner förns på måndag. Men det är ändå mkt bättre här än på Jensen blä skolan! Hade aktiviteter sedan på eftermiddagen. Alla andra klasser fick köra bränboll och massa sådan. NV klasserna fick spela schack, Bridge och luffarschack. Jippy!

Imorgon börjar jag vid kl 13:00, då har vi typ klasskamp elr något.

träffade Gelare och louise förut:D Maha de är ruliga!

Onsdag, dit o tillbaka

Maha Gelare och jag gick två dagar i skolan. De två dagarna så var skolan med "alla" 35 elever på något läger ställe och gjorde massa aktiviteter och sleepade over. Sedan när vi kom hem slutade Gelare och jag på skolan, for ever! Vi var så översmarta att vi fick ta studenten efter bara två dagar med ingenting. Haha okej, det kanske inte riktigt var så.

Jensen i Linköping var inte alls som vi förväntat oss. Liksom hallå 2 lärare till alla ämnen:S Ingen no-sal fast man ska gå naturvetenskap, öh?:O vi blev besvikna, de hade ju inte planerat nånting typ, inget var ju klart. Allt de sa och berättade om på öppethus grejen, liksom allt visade sig vara lögn, i all fall gällande Jensengymnasium i Linköping. Jensen är säkert jätte bra o så som de beskrev det i Stockholm, men absolut inte i Linköping! Jag arg, de ljög för mig! Jag är förbannad!

Så direkt när Gelare och jag kom hem till åtvid så gick vi till facetten och pratade med en där om att vi ville byta. Så vi börjar där imorgon. Slipper åka in till stan och den där skit skolan. Jensen linköping var i alla fall inget för mig, så för mig är det en skit skola som inte håller det dom lovar!

Känns mkt bättre att gå på facetten, även att jag inte tyckte om den skolan innan, så gör jag det nu! Den skolan vet jag i alla fall att den är bra och man får en ordentlig utbildning och inte bara har typ 2 lärare i alla ämnen.

Skiver om de två dagarna med Jensen senare......

Måndag, sista dagen

today åkte Gelare och jag in till stan. Gelare behövde skor^^ Jag skulle inte ha något men köpte ett par leggings. Men jag är nöjd med det köpet:)

Gelare och jag gick även till Jensen för att kolla hur det såg ut. När vi kom dit stog dörren öppen så vi kikade in men såg ingen där. Så vi knackade o ropade men ingen kom( var ingen där antar jag), så då smög vi in o kikade runt själva. Såg riktigt fräscht oh trevligt ut:D Jag hoppas att jag kommer trivas där.

Imorgon börjar jag ju som sagt på jensen på naturvetenskapsprogrammet. Börjar vid 12, då ska vi åka till något ställa, där vi kommer göra massa aktiviteter och även övernatta. Scarry, har liksom aldrig träffat någon som ska gå där eller lärarna. Men bästis Gelare ska ju med gå natur där, så jag har ju henne, tur det:D

Så vi hörs nog igen på onsdag, så får vi se hur det gått för mig och hur det var.

Söndag, 1 dag kvar

Nu är Gelare hemma:D skönt att ha henne hemma. Jätte kul att träffa henne nu efter 6 veckor. O när jag såg henne, kunde liksom inte fatta att det var sant att det var hon som stog där framför mig:D Louise, jag o Gelare hade det i alla fall väldigt kul idag. Massor att prata om^^ Louise o jag visade våran fina, älskade falmingo för Gelare:P

Imorgon är det sista dagen på lovet, sedan börjar allvaret. HJÄLP! Jag vill fortsätta ha sommarlov!

Söndag, ingen vanlig dag

Nej det är ingen vanlig dag idag för det är dagen då Gelare kommer hem :D Om jag är glad,  jag är över lycklig! Så jag har saknat min bästis! Men det är ju några timmar kvar innan hon kommer hem^^  Så jag får nog ta o sova innan xD Kommer bli så kul sedan när gelare, jag och louise träffas. Liksom 6 veckor sedan jag mötte henne! O jag kommer ihåg när vi tre skulle säga hejdå innan gelare skulle åka. Nu är tredje medlemmen i vårat gäng snart hemma( haha gäng xD )

God natt, puss:)



Lördag, city

Today har jag varit i stan. Köpte inte så mkt. Köpte Hår mousse med värme skydd. Maha fatta där sparade jag typ 100 kronor! Hårmousse med inbyggt värme skydd, jag slapp köpa båda separat! Hoppas bara det är bra nu med^^ sedan blev det rengörningsmjölk for the face.


Hemma, dags att sleepa

Nu är jag hemma och har gjort mig iordning. Alltså tvättat bort smink och sådant. Inte gjort mig iordning genom att sminka mig xD haha "Hej jag sminkar mig innan jag går och lägger mig!" Maha jag är trött!

Nu ska jag snart sova. Louise och jag hade grymt kul i alla fall.

haha okej jag berättar lite så jag inte glömmer göra det^^

Vi var spioner. Vi gick til våran älskade flamingo. Vi satt på en brunn vid shell. Då kom det en bil och parkerade bakom oss på parkeringen, eller lite snätt bakom. Det var en kille kanske i 25 års åldern. Han var riktigt mysko. Han glodde as mkt på oss. Sedan kom en annan bil. det var en tjej. De stod vid bilarna och gjorde något mysko. Sedan hoppade båda in i tjejens bil. Så han bara lämnade sin bil. Jag tror till och md ha körde hennes bil. det känndes som de planerade något eller gjorde något mysko i alla fall. Så vi tog regristeringsnummret på bilen de åkte iväg i. Så skrev vi upp hur de såg ut med så vi skulle komma ihåg det xD haha sedan när vi kom dit senare så stod hans bil kvar fortfarnade. så då fotade jag bilen som han lämnade kvar. Så vi har massa bevis om det nu skulle behövas:D Maha!

Sedan när vi började gå igen så började Louise plötsligt skrika hysteriskt. Jag trodde det var en orm så jag började skrika skit mkt o hoppa. Sedan såg jag en rödskåpbil köra förbi. då började jag skrika ännu mer. Ja det var samma rödaskåpbil med polackerna från våran cykelsemester:S Fatta att vi blev rädda då!. jag tror de varit i åtvid innan de frågade oss efter vägen. Som tur var så tror jag de inte såg oss idag. För båda hade svarta jackor och det var ju mörkt ute. De kom ju även bakifrån. ja vi blev livrädda när vi såg den. Jag får panik varje gång jag ser en rödskåpbil nu för tiden.

Sedan dagens goda gärning:D Louise och jag hittade ett kuvert med 500 kr i. Vi tog upp det snälla som vi är och tänkte lämna det till polisen. Inte för jag vet om man går till polisen när man tappat 500 kr. Men om ingen kommer och hämtar dom så får man väl dom själv? I alla fall vi gick o kollade på Louises gammal hus. Sedan på vägen tillbaks kom det en som letade efter kuveret så då fick ägaren sina 500 kr:D Då kände man sig stolt, när man hjälpt någon. Liksom bra karma här kommer jag! Jag hade fått panik, damp, sammanbrott om jag tappade 500 kr!  Jag skulle aldrig bara kunna ta pengarna. Jag skulle få så dåligt samvete, även om jag nu älskar pengar skulle jag inte kunna ta någon annans. Det skulle kännas så fel. Ägaren var trevlig, elr egentligen tror jag det var hennes barn eler barnbarns pengar. Men hon var trevlig i alla fall:)

Hoppas ni har haft en lika rolig kväll som jag :D god natt, puss:)

I found it:D

Jag hittade på min laddare till sist =)

Jag har fastnat på en låt. Haha asså den e inte bra egentligen, men jag kan inte sluta lyssna på den. Varför ska jag alltid fastna på låtar som egentligen inte e bra xD
Hayden Panettiere- wake up call. Varnar er, lyssna inte på den, den sätter sig fast. This is your wake up call, so wake up, so wake up

Aaaaaa PANIK!

Jag kan inte hitta min mobilladdare! Min mobil har liksom dött och vad ska jag ta mig till!?:O Vart gömmer sig mobilladdare när dom rymmt?

Fredag, last friday

Ja nu är det sista fredagen på lovet. Idag ska jag inte göra så mkt, sen ikväll ska jag träffa Louise och va med henne:D


Torsdag,kväll

Nu är Sofia trött, så ska snart ta och sova.

Snart så kommer Gelare hem:D På söndag och då har hon typ varit borta i 6 veckor. Saknar henne otroligt mycket!

God natt, puss:)

Torsdag?

jag vet inte vad det är för dag, eller nu tror jag att jag vet^^ Vill ni höra dagens stora nyhet? Min mage är inte gravid längre:D Gör typ inte alls ont längre heller:D:D:D Happy!

Idag har jag slappar dag^^ Inte långt kvar nu tills skolan börjar:S:D Liksom jag vet inte vad jag tycker om det.....Det märker jag när jag börjat xD fast ärligt talat ska det bli lite skönt att börja, så jag får ordning på dagarna^^

Nu funderar jag på att ta och koka lite vatten till oboy. Mums!



Onsdag, dag 2 i min graviditet

Idag var jag ju med Louise. Efter ett tag lyckades jag ta mig till mötesplatsen som Louise o jag bestämt att träffas på. Sedan gick vi till allé och lämnade nyckeln. Sedan när vi skulle gå hem så började helvetet.
 
Asså herre gud jag överdrvier verkligen inte när jag säger att det var den värsta promenaden jag gått någonsin i mitt liv.  Min mage höll på att mörda mig, seriöst! Ni kan nog inte fatta hur ont det gjorde. Min stora gravidmage liksom hade svält upp ännu mer. Det gick inte gå. Det var tungt och värken asså. Fy! Aldrig varit med om en sådan smärta. inte som hållit på så konstant. Det värsta var ju också att jag inte var hemma. Det var så underbart när vi äntligen kom hem till mig och jag vet inte vad jag skulle ha tagit mig till om inte Louise hade varit med. haha eftersom jag var tvungen att gåjätte konstigt hela vägen hem, så gjorde Louise det med för att jag inte skulle skämma ut mig xD så istället skämde vi båda ut oss:D Hon är världs bäst<3

Nu börjar faktiskt min mage bli lite bättre, fast det kan nog bero på att jag ligger/ sitter stilla i min säng. Där har jag typ fått vara hela dagen. jag hatar min mage. Hoppas den får tillbaks sin vanliga storlek snart och slutar göra så fruktansvärt ont. Haha okej myckt tjat om min mage xD

Louise och jag hade det roligt i alla fall, även att vi inte gjorde särsklit mycket action^^ Tittade på film, spelade, robinson, packa åsnan, geni m.m

Onsdag, hjälp!

Igår kväll var jag med Louise. Maha vi hade kul :D bla spionerade vi på våran flamingo för att se hur folk reagerade när de såg den xD

Min mage blev lite bättre igår, men nu är den värre igen. Den är jätte gravid. Den tar död på mig. Jag håller på att skriva mitt testamente, just in case. Om jag dör så vill jag ju vara säker på att mina saker hamnar hos rätt personer.....

Sen ska jag vara med Louise:D Vi ska gå till allé för Louise hittade en skåpsnyckel, haha det roligaste är att hon vet inte vems nyckeln är. För hon hade inte tappat bort någon xD

Tisdag, gravid

Jag lyckades till sist somna....klockan 18:30! Det tar på krafterna att vara vaken i över ett dygn. Särsklit om man samtidigt mår illa o har mag ont! Idag är min mage gravid. Jätte kul! Ont gör den med. Men tror faktiskt den börjar bli bättre nu. Hoppas det för i kväll så ska jag vara med Louise! Då vill jag inte vara gravid.

090810

Jag måste dammsuga mitt tak.

I´m still awake

Jag har fortfarande inte somnat. Känns som jag inte kommer göra det alls just nu.  Jippy, nu kommer jag säkert sova bort hela dagen. "Bra" sofia!

Måndag, god morgon- god natt

Klockan är över 5 och jag har inte lyckats somna än. Det går bara inte somna. Ju mer jag tänker på att jag måste somna, desto svårare blir det. Så jag gav upp nu och hoppas att jag ska kunna sova efter jag suttit en liten stund med datorn. Jag är trött!

Maha jag roar mig med att kolla igenom bilder på min dator. Hittade bilder från när Emily och jag gjorde parafras av leonardo da vincis bilder som fjortisar xD



Maha titta den här bilden då. Jag hittade pappas gammla hockeykläder. fast hittade bara delar från olika outfits eller vad man ska kalla det xD Så det blev en så himla snygg blandning med färger. Jag ska föresten bli hockeyproffs, som ishockeymålvakt:D


Hello Sunday!

Idag ska jag ha en slappar dag. Har träningsvärk i rumpan. Funderar på om jag kanske ska ta och se någon film. Fast vet inte om jag orkar titta på film, huvudvärk. Jag får se vad jag hittar på helt enkelt.

Jag saknar min bästis hur mycket som helst! Det är en vecka kvar nu tills hon kommer hem. Snart börjar jag skolan. Jensengymnasium Linköping, naturventenskapsprogrammet. Jag ska bli smartare än smartaste^^

Lördag- Louise dag, akta dig för rödskåpbil!

Nu är jag hemma efter en lång sjukt rolig dag med Louise:D

Våran cykelsemester var roligast ever! det var inte alls jobbigt, konstigt. Man kan bli trött ibland av bara gå upp o ner i trappen några gånger. Nu åkte vi 3 mil utan att bli trött alls xD Vi lyssnade på musik medans vi åkte, dansa loss på cyklarna^^


Sedan en klar 1:a på topplistan över läskigaste händelserna i dag. Polskakillar i röd skåpbil!
Jag och louise cyklade ju på en väg där inte så mkt bilar åker. det kom en rödskåpbil med några killar i som åkte förbi. Sedan en liten stund senare hade den vänt, för den åkte förbi oss igen. sedan stanade Louise och jag för att ta en fikapaus. När vi sedan var redo för att åka, så kom den där rödaskåpbilen med killarna igen. Men den här gången så stannde de vid oss. Vi hade kört in på en liten grusväg så vi inte skulle sitta på vägen. De parkerade sin bil längs öppningen ut till vägen. vi blev rädda. Sedan öppnades dörren där bak. Ni vet en såndär skjutdör var det. Och en kille hoppa ur. Jag fick panik!  Vi stod där med cyklarna redo att cykla. Han frågade efter vägen till åtvidaberg, på engelska. Vi vet ju inte säkert om det var polska killar, men det är troligast att de kom från polen. man kände hur han kollade på oss. sedan när han fått svar på den frågan, så frågade han om det fanns någon badplats i närheten. Louise och jag ville ju bara där ifrån så fort som möjligt. så vi sa att vi inte visste.  Det fanns en liten lucka bakom bilen ut till vägen, som vi cyklade ut genom fort som möjligt innan han han fråga något mer, för man kände hur han försökte dröja oss kvar där. Vi var verkligen livrädda. Visst de hande kanske inte precis tänkt släpa in oss i den där bilen. Men vi kunde ju inte veta det säkert. Sedan efter ett tag insåg jag ju att jag hade på mig bikini och hade en handduk i min cykelkorg. Vi var liksom klädda för att åka till en strand. Och innan han frågade oss om badplatser så tittade han på oss massor, han liksom granska oss. Så det va riktigt scarry! Kanske inte låter så läskigt, men om ni hade befinnit er där så hade ni fattat vad jag menar. Hur panikslagen man blir när det stannar en skåpbil vid en och sedan när det hoppar ut killar från bakdörren. Om man frågar efter vägen brukar ju de som sitter fram fråga genom att veva ner fönsterrutan. Läskigt var det i alla fall.

Sedan på kvällen så gjorde jag och Louise en flamingo^^ Vi smugglade med den till en rondell. Haha vi gick genom hela centrum med den och jag kan ju säga att alla glodde extemt mkt. man kan tro att de aldrig sett två tonårstjejer bära runt med en flamingo under en röd handduk xD


det var inte det lättaste att få dit flamingon. men till sist efter lite ändrade planer så fick vi dit den^^


maha ja det var lite av vad vi sysslade med^^ det var extremt ruligt i alla fall:D kanske får veta mer om vad vi hittade på imorgon när jag orkar skriva mer. Mammmamammmmammmaaamma pappappaapapapapappapa

Nu ska jag försöka sova snart, God natt, puss:)

Tidig lördag, problemas

Jag har beslutsångest just nu! Varför ska det vara så svårt att bara välja att göra si elr så? Nu har jag något att fundera på i några dagar......Även när jag har bestämt mig, så har jag säkert inte bestämt mig.

Jag måste sova, god natt, puss

Fredag, fredagsmys

Nu är jag hemma:D Haha min systero Johanna o jag har plågat mammi med att sjung fredagsmys låten xD " Nu är det dags för fredagsmyyyyyyys" Fast roligast var nog när jag plågade min syster med julsånger och hon hällde/kastade ett paket flingor över mig. Maha! Flingor mellan tårna är inte så skönt......

Imorgon har Louise och jag planerat cykelsemester:D Weeeei kommer bli super kul! Fast vi ska bara cykla typ 3 mil xD haha cykelsemestern är bara över dagen. Till Bersbo o tillbaks. I 7:an cyklade vi den vägen med skolan. Jag,Gelare och Louise cyklade tillsammans. haha det var så himla roligt! Vi cyklade sist. Långt efter de andra xD Vi visste inte vilken väg man skulle cykla men vi cyklade på och lyckades komma rätt. haha så himmla mycket roliga minnen från den cykelturen. Vi gjorde det till ett riktigt roligt äventyr:D Något jag kommer minnas länge, länge, länge ännu längre in i framtiden.

Insekten på min vägg har vänt sig lite tror jag. Nu sitter den på tvären xD

Tisdag, summerhus imorgon

Imorgon åker jag till sommarhuset och blir nog kvar där till på fredag. Jag måste bada någon av de dagarna jag är där! Jag har inte tagit första doppet i år än! Det är ju alltid så kallt :S Så det blir inget bloggande på några dagar nu.

Jag har någon konstig insekt som sitter på min vägg vid min säng. den har suttit stilla där på samma plats utan röra på sig i minst en vecka nu. Jag vågar inte peta på den. Undrar om den lever? Den prickig. Är den giftig? Den kanske brukar försöka mörda mig på natten när jag sover?:O Det är kanske den som håller borta alla spindlar? För när jag tänker efter så tror jag att den har suttit där sen de försvann från mitt rum. Jag tycker om insekten:D

Nu ska Sofia sova, i alla fall snart, försöka sova åtminstone. God natt everybody, puss:)

Tisdag, tisdag

Igår var jag ju med Louise, rulitg ruligt! Vi tittade bla på film "They" hette den. Hm de var väl sådär. Sedan lite senare gick vi hem till Louise. Tog ut henes gulliga kissebebisar, som skuttade runt i gräset. Såg jätte kul ut xD Sedan gick vi lång promenad. Maha jag blev atakerad av svarta slemiga sniglar! Äckligt och jag skrek som jag vet inte vad o Louise  trodde att det var ormar när jag skrek så där. Men asså snigelslem är inte något vidare kul att ha på foten! Vi hittade en väg som vi aldrig gått, så vi följde den för att se vart vi kom. Kom till en stor väg. där gick vi och dansade och släppte loss mitt på vägen till musik xD sedan hände det massor mer.  Det var ruligt!

Måndag, 090803

God dagens:-) Nu ni ska jag berätta att jag har städat mitt rum och rekord snabbt med. I alla fall var det väldigt länge sedan jag lyckades städa mitt rum så snabbt,. Jag är stolt. Maha!

Senare så ska jag som sagt vara med bästaste Louise:D Weeeei! Ingen aning om vad vi ska hitta på idag. Men känner jag oss, så kommer vi hitta på några crazy things som vanligt xD Någon dag så har vi bestämt att vi ska ha cykelsemester, för att uppleva gammla minnen^^

Söndag, 090802

Vet ni vad jag kom på. Jag fick aldrig fram det jag egentligen skulla ha skrivit i det förra inlägget. För jag hade inte alls tänkt skriva om hur hemskt jag tycker det är med att skriva,se och höra augusti. Haha det var bara något jag kom på då när jag höll på och skulle skriva ett inlägg om något helt annat. Fast vad det var jag skulle skriva då har jag glömt bort nu. Augusti grejen liksom fick mig att glömam det. Jag hatar att skriva det, men jag kan inte sluta skriva augusti och säga det i mitt huvud hela tiden. Det är jobbigt och jag blir irriterad. För jag gillar det erkligen inte. Jag måste tänka på något annat nu. För nu börjar jag ju till och med skriva om den här augusti grejen igen, fast jag inte skulle göra det.

Imorgon ska jag i alla fall vara med Louise:D mer kommer jag inte på att säga nu. Dumma augusti som tar över min hjärna!

Söndag, en dag i augusti

Jag kom precis o tänka på en sak när jag skrev augusti. Augusti ser riktigt fult ut när man skriver det. U:en och liksom g:et där i mitten av dom. Fy jag blir äcklad. fråga mg inte varför! För jag vet inte själv. Men jag blir spyfärdig. Jag har aldrig tänkt på det här innan. fast det kanske beror på att det är en sådan sak man inte precis brukar gå runt o tänka på? I alla fall, hm augusti. När jag tänker efter låter det inte så vackert heller. Augusti. Kan man heta augusti? i så fall menar jag inget illa mot dom!

Gelare och jag planerar våra Barda kvällar som vi ska ha sedan när det börjar igen xD Maha jag älskar Barda! Någon gång ska Gelare och  jag lyckas komma med där. Så är det bara. Kristallmakaren Karl och hans kollega Snipper! xD Snart kommer Gelare hem. Om 2 veckor. Jag saknar henne så grymt mkt, min bästis. Jag låter henne aldrig åka iväg så länge igen utan mig!

Lördag, shopping

När jag var hos min farmor och hade planerat att köpa skor i kosta, så blev det aldrig så. Det fanns inte några som jag ville ha. det berode nog på att jag redan visste vad jag var ute efter och de fanns inte där. så idag när jag var i Linköping så köpta jag mig entligen ett par skor. Jag nöjd, för det var sådana jag ville ha. Okej först tänkte jag på ett par andra, men som var i samma model. fast hel svarta. Sedan fick jag syn på de här. Dom här skona var på rea. Kostade i alla fall 200 :- billigare och var nästan lika dana. Så då blev jag helt till mig, när jag insåg att jag inte behövde betala lika mycket! Maha jag super nöjd. Det blev bara skorna. För jag kunde inte tänka på något annat än skorna. haha okej det kunde jag, men hittade inget.



RSS 2.0