Onsdag, en louise onsdag! :D

Skolan idag först som vanligt. Undrar hur mycket/ ofta jag skriver det egentligen? xD

I alla fall sedan after school lite senare så var jag med bästiga Louise:D Super extremigt kul hade vi! Haha vi gjorde lite crazy things som vanligt.

När vi gick promenix så hade vi luciatåg och så åkte vi kottar. Vi hade två kottar som skridskor, sådan humor har vi! xD  "Imse vimse harre (händerna vid öronen) Hoppade från tallegren (händerna som svans)"

Ja sedan har vi gjort massa mer, men det var en liten, liten sammanfattning av min dag^^

Imorgon ska jag vara med Gelare, suprise, suprise:D Maha ruligt! Vi måste fixa vårat ekosystem, teama "öknen". Det kommer bli bäst!

Hoppas ni haft en hel rulig dag, like me!:D

Nu är jag helt slut, god natt , puss=)

Tisdag, jag är så duktig så nu kan jag inte sluta!

Skolan idag som vanligt. Skön dag, bara två lektioner.

Nu håller jag på att STÄDA mitt rum! Stolt* Men nu kan jag inte sluta städa:S Jag vill göra om mitt rum, min inredning, så det här kommer ta ett bra tag. Men först måste jag damma, dammsuga och göra all den skiten innan jag får göra det roliga. Jag kommer inte hinna göra det roliga!:O Jag måste hinna med matten också"/ typiskt också nu när jag är så pepp på att städa. Jag måste ju ändå passa på då? Gör jag det inte nu så kommer jag inte få det gjort på flera, flera, flera veckor, månader.


Måndag, jag ska survive!

Måndag, skolan som vanligt. Den här skolveckan ska jag klara av utan att dö! Bara 3 dagar, på torsdag och fredag är jag ledig. Fatta vad skönt! Det betyder att det är 3 lördagar och redan på onsdag är det fredag. Och efter den här lång, lång helgen så fyller jag år:D maha!

Tänkte berätta någon intressant, men det är klart att jag har glömt bort vad det var nu. Det var ju något intresasnt liksom!^^


Söndag, 7 and1/2 dag left!

Maha ruligt igår! Böstis Gelare och jag åkte in till the city och shoppade. Köpte två par byxor, super nöjd, i alla fall just nu^^ Käkade china food, mums!

Sedan när vi kom hem så gick på ÅFF matchen. Självklart missade vi Åtvids mål, det gör vi liksom jämt. Tittar vi så gör de aldrig mål, så är det bara.

Tittade på finalen i kändisdjungeln. Jag tycker inte  om programmet, det är så dåligt så man måste kolla! Glad att Karl-Petter vann xD

Nu sitter jag och äter candy. Mår illa, måste spy snart så jag äter lite till godis liksom. Mina konstiga idér, det känns som att om jag äter mer candy så försvinner illamåendet:D 

Jag måste verkligen städa mitt rum, orkar inte! Måste städa, vill inte! Måste städa, gör det senare( alltså om ca 3 veckor) Nä men jag måste verkligen städa nu, får inte skjuta upp det mer nu!

One Tree Hill idag:D weeeei!

jag fyller år om 7,5 dagar. Snart får Sofia börja köra bil:D

Fredag, wihu!

Så skönt med fredag, helg liksom:D

Efter skolan hängde jag med hem till Gelare. Hade super ruligt som vanligt, hennes gulliga lilla charmiga kusin var där med^^ Hon är frän!

Imorgon så ska Gelare and I åka till the city för att shoppa o så ska vi nog antagligen på ÅFF matchen:D

Have a nice day, maha! God natt, puss:)

Torsdag, regn, åska, blixtrar, barack

Today skolan som vanligt.
När vi skulle ha idrott så började det självklart spöregna och sedan började det blixtra och åska, då slapp vi idrotten. men vi hade ju redan tagit oss ner till edberga, så jag var dyngsur! Gömde oss i en slags kontainer ett tag. Sedan gick alla hem efter ett tag när de inte orkade vänta längre, alla förutom Gelare och jag då. Aldrig att vi går ut när det blixtrar!!!!!
Så Gelare och jag gick in i den gula baracken för att vänta tills det var över. Haha det var kul! dansade loss och aktade oss för dörrmonstret:O Vår sjuka fantasi xD Sedan kom det småbarn som skulle ha idrott och de byter ju om där inne så då gick vi ut. Då hade det slutat regna. Det var iskallt och extra kallt med när vi var genomblöta. Så Gelare ringde efter sin pappa så han kom och hämtade oss efter en liten stund. Under tiden medans vi väntade på honom så mötte vi Henrik, våran idrottslärare som vi hade i högstadiet så vi var lite sociala med honom en liten stund.. Sedan kom jag hem blöt och käkade våfflor!:D

Nu mår jag sjukt illa, tänkte att det kunde vara kul att veta....

Onsdag, blä!

Datakunskapstestet gick åt h*lvete! Kul ,jag kommer säker få IG. Men jag tycker inte att det är mitt fel att han ställer så konstiga frågor och massa uppgifter vi inte ens har gått igenom! Jag är arg eller kanske snarare förbannad!!!Fast jag orkar inte lägga ner min dyrbara tid på att tänkte på tråk datakunskap och allt som har med det att göra, så det så.


Jag är trött, helt slut och det ända jag vill göra just nu är att SOVA! Men det kan jag ju inte göra nu.......

Tisdag, en dag i september

Skolan idag som vanligt. Imorgon har jag prov på datakunskapen, det känns jätte bra. Idag när vi tränande så tog det bara en timme längre för mig och Gelare att blir klara. Lycka till imorgon Sofia, då kan du inte stanna kvar i en timme och inte kan du fråga om hjälp, datorn kommer krångla ihjäl sig! Som sagt det känns jätte bra att ha prov imorgon. Vilken tur att det är mitt favorit ämne med som jag har prov i, skulle det vara mitt hat ämne så skulle jag ju aldrig överleva......:S

Efter skolan så hänge jag med Gelare hem i alla fall, ruligt!

Skönhets-tips..... bli fjortis!

Nu ska jag snart ta och sova.Fy har datakunskap imorgon:S Me not like! Maha xD

Sofia leker fjortis när hon ska sova. Ja på med massa idomin på läpparna! Nej men jag dränker läpparna i idomin på kvällen som jag sedan sover med, det är riktigt bra för läpparna åtminstonde för mina. Men jag skulle aldrig komma på iden att gå ut så bland folk och liksom vara seriös:S

Så här snyggt blir det, men ni har ju inte en sådan snygg blå t-shirt som jag har  och inte heller en sådan proffsig kamera like mexD Maha jag bjuder på den här så nu kan vi alla sova gott i natt........eller kanske inte^^


.Måndag, 13 dagar left

Jao jag är typ helt slut som vanligt. Borde räkna lite matte, men jag orkar faktiskt inte nu. Fattar ändå inget om jag sover så det så!

Var i skolan idag som vanligt, hittade hemliga underjordiska gångar:S Maha!

Jag fyller typ år om 13 dagar om man inte räknar med idag:D Snart får jag köra bil^^ maha!


haha jag är störd! xD

Hm för typ några dagar sedan så skrev jag att jag skrev mitt 200: de inlägg, det kan inte ha varit sant. Det måste ha varit 300:de. Seriöst jag vet inte vad jag tänkte med, antagligen med det jag brukar tänka med dock xD Haha naej men i alla fall 303:de inlägget nu och jag har inte skrivit över 100 inlägg på några dagar:O

Igår var jag som sagt i Nyköping på kattutställning, trevligt. Nu måste jag plugga, massa to do! Förvånad är jag inte precis.

Fredagen

Fredagen började i skolan och jag förstörde alla kort som jag tagit. Hm det tror jag i alla fall att jag gjorde. Men hur lätt är det att stå inne i ett rum där det verkligen är kolsvart, man ser absolut inget, inget ljus någonstans, man vet inte om man blundar eller titta. Sammtidigt som det är så där så ska man trä på en filmrulle på någon konstig grej och stoppa i den i något och stänga igen, utan att ta på den där filmrullen och man ser inget. Allt krångla, det gick super bien när vi tränade innan, men självklart måste det ju bli fel när det är på riktigt. När det bara inte får bli fel! Har jag tur så hände det inget, men det skulle vara olikt mig om allt gick perrfah. Maha!

I alla fall efter skolan så hänge jag med Gelare hem. Hennes urgulliga kusin var där, så vi lekte lite med henne:P Så gick vi lite promenix och så. Kul var det:D

Idag fyller mamma år så det blir att åka typ till Nyköping eller nått för att gå på kattutställning^^
Grattis mammi!:D

Torsdag, en torsdag

Uhw nu är Sofia trött. Måste läsa lite innan jag får sova, jag vill sova!

Skolan today som vanligt liksom. Sedan har jag varit här home och tagit massa bilder, för ni vet jag sparar ju allt till sista dagen och vi ska ju ha tagit 30 bilder tills imorgon. Så det blev ju jätte fina bilder nu när man tar dom så här i sista sekunden. Fy jag blir så arg på mig själv! Jag måste börja göra saker och ting lite tidigare än sista dagen. Jag får ju allt på en gång och det blir stressigt.

Imorgon är det fredag i alla fall, skönt det. Äntligen helg!:D Imorgon after school ska jag va med gelare, Maha vi ska fira att det är helg då! Jag hoppas att Barda börjar snart, Barda lover forever xD

God natt, puss:)

Nr 200....Maha!

Mitt 200:de inlägg xD

Ja idag har jag varit i skolan som vanligt. Ingen datakunskap idag som sagt, wihu!^^

Jag har varit duktig idag:D Fast egentligen inte......jag sprade alla läxor till sista dagen som vanligt. Men jag har gjort dom i alla fall:D

Nu är jag trött, ska sova. God natt, puss:)

Mucho to do!

Nu har jag mycket att göra! stupid, stupid Sofia!

Tisdag, för mig torsdag

Idag var det först skolan. Tog klassfoto, jag ser hemsk ut på bilden!! Absolut inte kul och poträtt bilderna ska vi inte ens prata om.

Ja men i alla fall efter skolan var jag med Gelare. Vi gick på fotboll och Åtvid vann ju sen till sist. Målet gjorde de så klart när vi precis tittade bort i någon sekund. Mina händer dog! Ja asså jag har aldrig frysit så dant om mina händer. Jag lovar er det var hemskt, ni kan nog inte förstå hur ont det gjorde. och hur läskigt det var! Mina händer blev först vinröda och jag kunde inte röra händerna eller fingrarna. När jag sedan gick hem så började händerna bli mörkblå/lila. de svullnade upp! Det kändes riktigt skumt i händerna. Typ som om det var is i dom. Mitt lilla sår på handen som brukar vara rött blev nästan svart. Jätte läskigt! Jag trodde att min händer aldrig mer skulle bli normala. Men nu är de ganska så normala i alla fall:)

Kul hade vi at least:D

Goodnight......

Jag är trött, men måste hålla mig vaken en liten stund till. Måste fixa engelskagrejen som jag har tills imorgon, blä orkar inte!

Sofia got problems!:o

Jag är redan trött på skolan, det har bara gått några få veckor. Jag har precis insett att jag valt fel linje med, tror jag. Jag vill nog inte gå NV, jag vill gå flygteknik/mekanisk. Fatta vad kul! Jag har läst om programmet för några olika skolor. det verkar så kul! Jag vill känna likadant när jag tänker på de kurser man läser på NV. Men nej, jag får bara ångest och blir uttråkad! Men jag antar att det är försent för att byta nu, fy! Det kanske går att börja på flyg till nästa år? Visst jag får gå ett extra är, men jag tror jag hellre gör det än går något som jag inte vill gå. Går jag ett år på NV så får jag lite extra utbildning med. Jag blir super smart! Kanske hinenr jag ändra mig med på ett år, så jag vill gå kvar på NV. Men just nu känns det inte som det. Just nu känner jag mig riktigt säker på att jag vill hålla på med flygplan i min framtid. Jag vill bli pilot!


Monday?

Heter det verkligen monday? Förlåt men det ser och låter riktigt fult! Att jag aldrig tänkt på det innan, precis som med augusti. Det kan seriöst inte heta monday:O

Ialla fall så har jag varit i skolan som vanligt. Den här veckan är en drömvecka, för det är ingen datakunskap! Maha!

Ska ta klassfoto imorgon, jippy. Jag blir ju jämt så bra på dom korten.....eller inte.

Snart time for One Tree Hill!:D

Jag är sugen på te, men jag vågar inte dricka te. De senaste gångerna jag druckit te så har jag mått illa flera dagar efter. Not so funny! Men jag älskar te. Så typiskt asså....

Jag hade tänkt att jag skulle göra kemi grejen idag. Jag har börjat, skrivit typ 3 meningar. Sedan skulle jag göra engelska grejen med. Men det har inte blivit av. Lataste människan ever! Nej men jag kanske lyckas göra lite mer efter one tree hill, för det börjar ju snart:D Klädberget måste jag fixa nu, annars kommer det rasa ner på golvet imorgon när jag ska leta kläder. Då kommer de rena kläderna inte vara så rena längre. Det får inte hända!

Sunday, Domingo, Söndag

Jag hatar söndagar, fast ändå inte. Det är one tree hill idag, därför kan jag inte hata söndagar helt.
Fy jag har altid så mycket att göra på söndagar. Städa, läxor!

Jag måste sortera mina kläder. Klädberg här kommer jag! Ja det är verkligen ett klädberg, det är nog över en meter högt :O Jag tycker jag är ganska duktig som fått det att stå så stabilt, att det inte ramlar. Det ser ut som det ska ramla vilken sekund som helst, men det gör det inte. För jag har byggt det:D


Lördagssjuk

Hittade min ansiktskräm till sista, men fick gå och leta i varenda affär. Tydligen säljer de bara den på åhlens nu för tiden. Liksom jag fick panik när jag inte hittade den på de andra affärerna där jag alltid annars har köpt den, jag trodde de slutat sälja den. Sjukt om de skulle sluta sälja den, liksom bästa krämen ever!

Köpte även en stor, mysig, svart stickad tröja på bikbok. REA!

Ligger i min säng nu och lyssnar på musik. Äter gräddkola, men jag tappade precis alla på golvet. Jag kommer inte kunna äta dom nu. Mitt golv är inte precis så rent. Jag måste dammsuga! Ska nog ta o se en film snart. Hm ska nog ta och tvätta mina gräddkolor, jag vill ha dom!

Lördag, to the city

Jag ska snart ta och fixa mitt hår, det ser ut som...ja jag vet inte riktigt vad, hemskt! Det kommer inte gå att fixa det.......:S

Sedan ska jag ta bussen in till stan vid halv ett. Måste köpa ansiktskräm och jag ska leta efter ett par jeans, om jag orkar. Mitt huvud värker, jätte kul.

Har jag missat något?

Hm idag är det ju 11 september, men der har väl inte hänt något speciellt hemskt eller?

Jag ska sova nu i alla fall, tror jag. Försöka kanske..... God natt, puss:)

Fredag, 11 september

Today var jag i skolan och överlevde precis. Förkyld och det är så sjukt jobbigt, särskilt i skolan.

Måste fota den här veckan på saker i min vardag. Läskig systemkamera som jag säkerligen kommer ha sönder. Men jag tror det gått bra än så länge. Gelare och jag gick o tog lite fräna bilder förut i dag när vi hade estetisk. Det är i estetisk som vi håller på med det här. Maha!

Imorgon ska jag antagligen ta bussen in till stan, måste köpa ansiktskräm. Men jag får först och främst se hur jag mår imorgon. Jag behöver åka in till stan, därför kommer jag säkert må sämst imorgon.

Jag ska försöka börja lägga upp lite fler bilder........

God natt, Sofia ska sleepa nu

Jag är trött, ska ta och sova snart. Imorgon är det fredag, skönt det:) Jag vill inte vara förkyld!:S


Torsdag, 090910

Nej vet ni vad jag märkte att jag missade igår!?:O Det var ju 090909! Det hade ju varit så roligt att skriva det:(

Haha igår på datakunskapen så tyckte våran lärare som vanligt att jag och Gelare var helt iq befriade. Han pratar verkligen med bäbis röst med oss två "Ja så ja, kan du trycka på den knappen? Ja bra, jätte bra!" xD

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade spanska, svenska och idrott. På svenskan var Gelare och jag i biblioteket och letade efter olika informationsgrejer i Nationalcyklopedin, jätte ruligt!

Föresten på söndag börjar ju One tree hill igen! Så jag har längtat efter det, älska one tree hill!<3 maha!

Jag har märkt att jag använder väldigt mycket utropstecken nu för tiden, sorry!

NO, no, BIG no!

Jag håller på att bli förkyld! Nyser och nyser. Förkyld näsa o hals!Jag vill inte bli sjuk!!!!!!Jag hatar att vara förkyld. Hm kanske därför mitt huvud yrat extra mkt de senaste dagarna?

Igår efter skolan så var jag med Louise och Gelare, väldigt nice:D idag efter skolan så var jag med gelare:D

Kan inte skriva mer nu, det är väldigt svårt att koncentrera sig på att skriva när man har nysatacker hela tiden!

Ha det så bra, puss:)


Hm typiskt mig

Jag har räknat lite, lite matte nu....borde räkna mer men jag orkar verkligen inte mer nu! Jag borde göra klart naturkunskapsgrejen med och göra kemi grejen. Men nu sover jag typ och har inte tid för det. Jag borde ha gjort det lite tidigare idag. Idag när jag ändå inte haft för mig något speciellt borde jag ha passat på att göra allt det där, men nej då sitter jag och gör ingenting istället. Fy det är så typiskt mig och jag får damp på att jag aldrig lär mig! Nu har jag fortfarnade kvar allt det där, jag kunde ha varit klar nu och sluppit (heter det sluppit?) tänka på att jag har massor som jag måste göra. Gymnasiet skulle ju vara tiden för mig då jag tog tag i allt direkt. Det går inte så bra med den planen. Nu sitter jag dagen innan och gör sakerna, som vanligt. Men imorgon eller kanske nästa vecka så ska jag börja ta tag i saker och ting direkt. Göra läxor etc direkt när jag får dom!

Hm min svenskagrammatik är sämst idag. Haha seriöst allt blir konstigt, jag kan inte tänka. Mitt huvud är verkligen konstigt idag. Allt snurrar typ när jag rör huvudet idag. Det brukar bli så när jag skrattar, att jag blir yr o allt snurrar, maha xD Då blir man än mer skrattig! Jag kanske har en inbyggd hjärnskakning i mitt huvud?

Måndag, än en gång

Jag är trött! kanske inte så ovanligt.....
Jag måste räkna matte, men jag orkar inte, vill inte! Jag MÅSTE, annars kommer jag typ inte överleva gymnasiet eller något sådant i den stilen.
Jag har hittat en rolig sida i matteboken som jag vill komma till så jag får jobba med de uppgifterna! Så jag har ett mål, ganska orimligt mål eftersom den sidan är ca 100 sidor fram eller något sådant. Typiskt också att det bara är en sida med de roliga uppgifterna, varför kunde det inte vara mer av dom och mindre bråk blä grejs?!:O

Gelare och jag fick svininfluensan ett tag under kemin idag. Seriöst det var riktigt creepy! Först dog Gelares hals, sedan någon minut senare så dog min! Men de återuppstod sen till slutet av kemin. Nu mår jag normalt, mitt huvud är tungt och liksom konstigt som vanligt.


Olagligt med läxor till måndagar!

Fy jag har spanska glosor tills imorgon, visserligen är dom väldigt lätta och jag behöver inte direkt träna på dom. Men ändå, liksom läxor till måndag? Nej tack, det borde vara olagligt!Trevliga helgen:D

Ja nu är jag hemma och har lyckats göra svenskaläx grej. hehe min helg har i alla fall varit riktigt rolig. Kul att träffa kusinerna o få umgås med dom, inte så ofta jag träffar dom.

I alla fall i fredags efter skolan så åkte pappi, jag och johanna först till Älvängen som ligger utanför Göteborg. för att min farbrors fru fyllde år så vi firade henne. Där var det massa folk and food. Jag hittade en tågbana så då var jag sysselsatt ett tag. Jag gjorde värsta fräna tåget med massa vagnar. Då kom en liten kille och snodde det från mig. Så då var det slut på den roliga leken. Maha!

Sen i lördags så åkte vi till Liserberg. Karin och Marie följde med oss då:) De är alltså mina kusiner^^ Det var sjukt kul xD Haha jag vet inte vad det är med mig och spinnrock, men så fort jag åker den lyckas jag alltid hamna bredvid någon trevlig kille. Maha igår var det någon dans elr norsk, så när han pratade med mig fattade jag ingenting förutom "hej" och "hej då" Jag bara satt där och låtsades förstå, nickade och log xD

Fy imorgon är det måndag igen= skolan= orkar inte! Föresten jag fyller år om typ 28 dagar eller imorgon är det 28 dagar kvar. Så om 4 veckor fyller jag 16, wihu jag ska köra bil!

Torsdag, Göteborg tomorrow

Skolan idag som vanligt och sedan var jag med Gelare:D maha! Mina idrottsskor höll på att ta livet av mig på idrotten. Seriöst jag kan inte röra mig i dom. Tegelstenar som ger skoskav.

Imorgon efter skolan åker jag till min farmor som bor utanför Göteborg. Liseberg på lördag:D Så det blir inget bloggande förns på söndag tror jag.Onsdag, mucho mucho

Det känns som jag har 908874862371263 grejer att göra, jag orkar inte! Mitt huvud är inte hemma idag eller typ hjärnan.

Today var det skolan som vanlitg. På engelskan var några estonier ( elever från någon skola i Estland) med på våran lektion. Så lektionen gick ut på prata med dom. Lärde mig estniska som var hur krånglit som helst, jag kommer inte ihåg något nu xD Så man kan nog kanske inte säga att jag lärde mig estniska trots allt^^

Gelare o jag överlevde datakunskapen. Fy så borring det är. Våran lärare behandlar mig och Gelare som om vi våre småbarn när han förklarar saker för oss xD

Nu måste jag plugga español........weeeeei!Septembero

Today var jag först i skolan, sedan var jag med Gelare:D Maha kul! Vi hade tänkt vara duktiga o räkna matte, det hände aldrig. Vi kolla på film istället xD 

Imorgon åker Louise till Stockholm med sin klass för att titta på modevisning, jag är inte avundsjuk det minsta!( okej det är jag! Jag vill med på modevisning liksom!) Jaop jag skulle nog valt stylist, men natur kan ju också vara roligt, liksom spela schack o sådant:S Jag intala mig det i alla fall......

Ja men i alla fall förut när jag ska hem ifrån Gelare så såg vi typ välrdens största spindel! Okej inte världens största men av de största jag sett i Sverige. Den var verkligen gigantisk med hur tjocka ben o kropp som helst! Vi höll på att dö ett tag. Sedan när jag cyklade hem så såg jag en snigel som såg ut som en liten krokodil. Hm funderar på om det är någon som har spindlar och krokodiler hemma hos sig här i Åtvid och det är de som rymmt?:SRSS 2.0