Tursdag 29/4-10

Jag orkar inte börja mitt inlägg med "today e det torsdag"

Idag gick jag hela den långa vägen till vårdcentralen och sedan tömde dom mig på blod. Nu har jag säkert blodbrist,  jag blev liksom lite konstig efteråt. Jag lever i alla fall:)

Efter dom tagit mitt blod så gick jag till skolan, trevligt. Fick dansa både på svenskan (medeltid) och idrotten (disco).

Imorgon e det fredag/valborg, det blir förhoppningsvis kul ;D

Nu ska jag etologia med altruism......

28-04-10

Today e det onsdag

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Hade nationella i engelska och jag vill inte ens prata om det! Sen later så mötte jag bussen och Louise, gick hem till henne och hade det trevligt.

Igår höll mitt huvud verkligen på att mörda mig, jag gick faktiskt inte ens till skolan, så hemskt var det! Jag brukar ändå gå till skolan även om jag har hemsk huvudvärk (eftersom jag jämt har ont i huvudet) men igår så gick det bara inte.

Imorgon ska jag i alla fall försöka ta mig till vårdcentralen och ta några prover, sen blir det väl skolan som vanligt^^

26-04-10

Today e det måndag, precis som alla andra dagar....ne men det känns som det jämt e måndag?:O

I alla fall så har jag varit i skolan som vanligt och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer....

Ibland dödar min mage mig:S


en ödla elr något,,,,,,,,tihi ;)

Kul helg

Oj jag har visst blivit sämst på att uppdatera xD skyller på att jag har massa att göra, inte orkar och ibland tror jag har skrivit något för att jag tänkte att jag gjorde det...

Ja men jag har i alla fall haft en hel kul helg med bästis Gelare! :D Fredags sov jag över hos henne, sedan på lördagen så åkte vi till stan för att shoppa lite. Hm vi han faktiskt bara med typ 4 olika affärer på typ 4 timmar xD Jag köpte i alla fall en tröja, foundation och hårmousse^^

Sedan direkt när vi kom hem så gick vi på fotboll (Åtvidaberg-  IFK Göteborg) med Louise och Elin. Ja sedan när vi kom hem därifrån så var det ju dags för att titta på Wildkidz, maha älskar wildkidz!

Det var lite från min helg:)

Annars har jag varit extremt duktig idag och typ skrivit hela min fysiklabb

Nu funderar jag på om jag ska fortsätta vara duktig och plugga eller om jag ska roa mig med något annat.....

Monday, wiho

Today e det måndag

Efter skolan idag (skippade spanskan) mötte jag Louise vid stationen och sedan gick vi hem till henne. Käkade lite och förberede oss, sedan kom en som skulle intevjua oss för ett jobb. Intevjun gick jättebra och vi fick jobbet. Maha vi ska jobba i kassan på ekenäs slott under riddarspelen xD

Jag har varit död hela dagen idag, jag vill sova men det känns som det e lite för tidigt för det? Jag har inte tid att sova nu heller:S Jag vill sova, mitt huvud mördar mig! Jag kommer somna nu när som helst på min spikmatta, god natt.


alltid söndag

Idag e det söndag, igen. Det e jämt söndag och det e säkert bara för att man inte vill ha söndag. Taskigt!

Jag vet inte om det finns saker som jag borde göra idag, jag orkar ändå inte...

Maha jag tittade på lejonkungen förut, det var väldigt extremt länge sedan sist xD Den e faktiskt fortfarande lika bra;D

Imorgon e det måndag och då ska jag och Louise göra något efter skolan (en hemlighet). Kanske berättar imorgon efter vi gjort det vad det e för något, det beror på om det går bra eller inte^^Ett tag sedan kanske

Idag e det torsdag, det e sol ute, men vantarna sitter på fortfarande(även vinterjackan o halsduken) Hm alla jag möter går typ i vanlig tröja eller tillochmed i t-shirt! Hallå det inte sommar än!?:O Aja jag känner mig mobbad när jag är ute, kanske måste tvinga på mig en lite tunnare jacka för att smälta in lite bättre. Men vantarna kommer sitta kvar(kanske skippar dubbla vantar och kör med ett par), halsduken kommer nog med vara kvar ett tag till. JAG VILL INTE BLI SJUK!!! Inte frysa ihjäl heller men får väl stå ut med att frysa lite men inte om händerna, för dom dör direkt!

haha ja så kan det va....

Igår var jag på fotboll (Åtvidaberg- helingsborg) med Nikolina, Louise och Gelare:D very mucho fun!!

Sedan har det ju säkert hänt massa som jag inte kommer på nu.....Louise har varit och hälsat på i skolan idag och igår, det gillas extremligt starkt! :D<3

Ja annars idag så har jag varit i skolan och senare ska jag antagligen till Gelare;D

vilken dag:S

Idag e det måndag och första dagen i skolan efter lovet.

Hm jag överlevde dagen även att skolsköterskan tog allt mitt blod och skicka mig till en optiker.

Var på hälsokontroll idag alltså, det gick bra ända tills jag nämde min huvudvärk. Jag har bra syn men tydligen tyckte hon att jag ändå ska kolla den hos en optiker. Seriöst en av mina värsta mardrömmar är att få glasögon! Det beror på att jag passar verkligen inte i glasögon, det skulle förstöra hela mig!!:O Visste det finns linser men om jag nu inte kan ha det då? mami kan inte ha det! PANIK!!! Men jag tycker inte att jag har något problem med min syn, så jag tror inte min huvudvärk beror på det. Jag e rädd för att optikern kommer leta efter minsta lilla fel i mina ögon och att de sedan kommer tvinga mig ha glasögon. Jag vill inte!!! Haha jag kommer aldrig använda glasögon hur det än går, så e det bara.
Sedan tog hon som vanligt ett blodprov på mig, mina värden äger ut era! Perfekta!

Maha jag har växt 1,5 cm, det ni! Nu e Sofia riktig lång, hela 165 cm. Har skrytit med det nu hela kvällen hemma, fast jag e tydligen ändå kortare än alla andra i min familj.......(inte när jag mäter).

Efter skolan så följde jag med Gelare hem, trevligt:D


last day

Sista dagen på lovet idag, det e söndag. Eftersom det e sista dagen på lovet så vaknade jag självklart tidigt (typ kanske 10.40) bara för att det e sista dagen som jag kan sova länge, tills nästa helg då. Aja då får jag en liten längre dag i alla fall.

Idag ska jag nog ha plugg-dag, för jag har nog inget plugg som jag måste göra och då kan man ju lika gärna passa på att ha pluggdag. Det e ju inte lika jobbigt då. Fast nu när jag tänker efter så kom jag nog på massa plugg grejer som jag skulle kunna göra....... Jag ska inte ha pluggdag längre.

Igår blev det gymmet med Gelare och sedan hem till henne och hänga med her och Louise:D Very mucho fun!


Mitt i djungeln

Jag sitter i mitt rum med fönstret öppet, det e en rolig fågel utanför. Det e faktiskt mysigt för när jag blundar eller bara koncentrerar mig på datorn så känns det typ som att jag befinner mig någon annanstans mitt ute i djungeln, skogen eller typ universeum (alltså det där stället i Göteborg)

Jag har i alla fall varit duktig idag och städat mitt rum, det trodde ni inte.....eller jag trodde inte det.

Snart är det här lovet över och sedan e det väl inget mer lov, alltså veckolov:O PANIK!!!

Sedan funderar jag på om jag har klippt mitt hår för det känns mycket kortare:O Jag vill att mitt hår ska bli längre och inte kortare!:S Kan håret växa åt det hållet? Alltså att det blir kortare för varje dag istället för längre.......inte kul!


påskelov

Jag kanske skulle ta och sova snart. Jag e trött men det e ju lov, så egentligen borde jag vara vaken några timmar till, bara för att jag kan. Känns dumt att bara kasta bort kvällen så här och lägga sig nästan tidigare än vad jag brukar göra annars. Jag håller mig vaken ett tag till....

Kanske blir gymmet imorgon om jag orkar ta mig ner dit eller så gymmar jag hemma istället om jag har lust. Jag måste i alla fall städa mitt rum. Ouh städa, vad kul! :D Okej kanske inte men jag måste verkligen göra det nu.

Lägger upp/ut/på/in en gammal vårbild, den e väl även den typ 3 år old men jag får en så härlig vårkänsla och fina minnen när jag ser den. Haha alltid massa gammla bilder här men det e ju dom som har roligast eller mest minnen än så länge. Om tre år kan ni få se bilder som tas idag.....skoja men jag brukar tydligen inte ta så mkt bilder nu för tiden.


Borta! :O

Today e det torsdag.

Igår försvan en hel dag för mig, jag trodde verkligen att det var tisdag. Jag var 100% säker tills Gelare sa att det redan var onsdag. Hela mitt liv höll på att rasa samman då! Jag insåg att igår igår så var det ju tisdag, det skrev jag ju i bloggen. Hur kunde jag missa det? En hel lovdag bara försvan och det kom upp för mig att lovet snart är slut! Jag fick PANIK!!!! Jag har PANIK!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt i alla fall och ha lov;) Gelare och jag e bäst, vi blev typ klara med den där biologi-grejen igår! Maha in your face räka, fisk, människa!


Home again

Today e det tisdag, jag tror det e måndag eller kanske söndag.

Nu e jag hemma, skönt att få sova i sin egna älskade säng i natt^^
Jag har haft det kul i alla fall, maha jag slapp snön som kom igår! Jag säger ju att det alltid e varmare och bättre väder i Göteborg. Orkar inte skriva mer om söndagen och mändag nu, kanske sker någon annan gång.

Imorgon blir det gymmet och Gelare:D

Påskafton, konstig

Today e det lördag och påskafton.

Det känns inte riktigt som påskafton, brukar aldrig vara hemma över påsken. Jag brukar alltid vara i Göteborg eller utanför Göteborg hos min farmor, kusiner och allt. Tråkigt att behöva vara kvar här, det är alltid varmare där borta ju! Fast jag åker imorgon istället men e bara borta till tisdag tror jag.

Jag vill shoppa, e affärerna öppna på måndag? I så fall kanske jag kan passa på att shoppa lite i Göteborg:D

Nu ska jag tjata på mamma att hon ska gömma mitt påskägg så jag kan hitta det och äta upp det. Det roligaste e ju att leta efter det xD

Glad påsk

Lost

Today e det lördag men jag tänker nog skriva om fredagen.

Första dagen på lovet spenderades med massa plugg hos Gelare. Väldigt kul, haha kul att umgås med Gelare men betydligt mindre kul att behöva göra den där biologigrejen!

Tittade på avsnittet av Lost förut som var i onsdags. Jag älskar Lost och att det e så stört, det verkar ingen annan göra xD Fast det kanske e för att jag har löst hela jäla serien nu, jag vet vad som e orsaken till allt och så^^ Nej jag har inte sett avsnitten som kommer eller läst om det någonstans utan jag har själv listat ut det. Mamma skrattade åt mig när jag berättade min teori:O Hm men vi får väl se vem som skrattar sist sen när det över! Kan säga att det är en ide som ingen annan har kommit med innan i alla fall. Jag känner mig smart och hoppas att det e så som jag tror nu, annars säger jag att jag bara skojade ;D Jag tänker inte berätta min teori här för då kan någon sno den och säga att de listade ut den:O

Nu ska smarta Sofia sova snart, puss:)

cykel torsdag

Today e det torsdag eller det var.

Nu har jag påsklov och tack så extremt mycket för det, jag behöver verkligen det!!!!!!!!!
Fast riktigt lov har jag inte än, Gelare och jag måste göra klart labraporten i morgon, fy vad jag hatar den där skiten!

Efter skolan lite senare så gick jag hem till Louise, very mucho fun:D Hon sminkade mig och hon e så himmla duktig den kvinnan! Fatta att hon inte ens har haft någon lektion i det än, hon kommer äga ut alla andra make up- artister ;D
Sedan så cyklade vi i mörkret på någon liten grusväg i en skog till en sjö. Det var riktigt kul, läskigt och håligt. Haha det var hål ibland i vägen och eftersom det var mörkt så man ju inte det xD  Vi blev även nästan attackerade av en fladermus. Ja asså det hände massa kul och det var så himmla fint att cykla där i mörkret, undrar hur det ser ut när det är ljust och man ser något förutom skuggor, åar och stjärnorna....... xD

Långfredagen kommer spenderas hos Gelare med jäla fisk, människa och räka!


RSS 2.0