mars en onsdag

Today e det onsdag.

Jag tycker att det har varit en konstig onsdag idag. Skoldagen var inte som den brukar och det känns som torsdag. Jag hatar biologi och fiskar, räkor samt människor. Slutade vid 13.00 idag men var ändå tvungen att vara kvar i skolan tills typ halv fem. bara för den där dumma labraporten om fisk-,räk- och människogrejs! Gelare och jag är ändå inte klara, vi har liksom typ hundra miljoner grejer kvar även att vi har jobbat med den där nu i kanske 7 timmar?:O Fast oftast e vi ju så trött och liksom borta, kanske därför det tar så lång tid.....men nej den e jobbig!

Jag kom på något smart förut som jag tänkte skriva om men självklart har jag glömt vad det var nu.

Imorgon e det spanskaprov, jippy!!! Nu ska jag försöka plugga lite. God natt, puss :)

My new life

Today e det måndag och en ny vecka. Snälla hoppas det blir torsdag efter skolan snart, jag orkar inte med skolan. Jag är trött!!!!!!!

I alla fall, idag börjar mit nya liv, mitt liv som pluggis:D Yes jag ska bli pluggis och börja träna på prov, göra läxorna och etc skolgrejer flera dagar innan det ska vara klart! Det e inget skämt utan jag e seriös nu. Tänk vilka resultat jag kan uppnå, om det inte blir sämre:S Men jag måste ju testa! ;D

Engelska grejsa mojs test imorgon, hm okej nu e det ju dagen innan men idag gills inte. Mitt nya liv börjar imorgon, då ska jag börja träna till spanska provet som är på torsdag. Ha! då börjar jag träna två dagar innan.

Förövrigt har mitt hår ett eget liv, jäla regn och jobbiga klimat.



kemist

Today e det söndag.

Igår var jag i stan i shoppade väldigt lite. Blev ett par mönstrade tights och en mascara. Idag måste jag plugga kemi, har prov imorgon och självklart har jag inte pluggat något. Dum i huvudet!! Klarar jag av att plugga idag så blir jag riktigt stolt över mig själv!



Maha old bild! Hm en sak jag tänkt på. Jag såg äldre ut när jag var typ 14 år än vad jag gör nu :O

Typ fredag

Today e det fredag!

Precis som alla andra vanliga dagar så har jag varit i skolan. Stannade kvar i några timmar i skolan efter att jag slutat, bara för att jag inte orkade gå hem xD Ne men Gelare var tvungen att stanna så jag stannade med henne :D Hm mitt huvud har varit nära på att spränga några gånger idag, ena gången blev jag typ extremt yr.......sedan fick jag ont i min arm och den blev hel knäpp:O den e normal nu. Men det e säkert inget fel på mitt huvud, det gillar säkert bara att reta mig och typ få mig att dö av smärta:S

Min ipod e dum i huvudet! Fast en ipod har ju inget huvud, men ändå.

Jag gick utan vantar idag när jag gick hem från skolan!!! :O Jag har gått med dubbla par hela vintern och hösten, helt plötligt idag blev det för varmt och jag tänkte bara ta av mig ett par men vantarna hade blivit så stora att jag bara tappade dom, så jag struntade i dom. Mina händer överlevde utan vantar!! Det är stort det, jag brukade till och med ibland ha vantar i sommras bara för att mina händer dör hur lätt som helst. En gång i slutet av sommaren så blev mina händer typ lila och mina sår på dom blev svarta! Jag har aldrig frusit så mkt om mina händer, det var hemskt. Ett tag där hade jag inga händer alls och jag trodde att jag aldrig skulle få tillbaks dom igen. Jag kunde verkligen inte röra på dom eller känna dom, förutom smärta! Det kändes som det var is i fingrarna, det här var verkligen inget vanligt frsya om händerna, utan det här var minst 9999999999999999385482374 gr värre!

Mina händer e intressanta:D

ssssssssss

Today e det torsdag.

Min s-knapp e extremt seg! Måste typ trycka ner den så hårt att den går egenom tagentbordet för att den ska funka:O Problem! Jag som använder s så mycket, hallå mitt namn börjar på S! Ska överanvända den nu så den blir normalis :D

Det var det viktigaste jag kunde komma på att skriva nu.......kul

Nytt inlägg

Today e det onsdag (inte torsdag)

Har varit i skolan även idag. På fysiken var vi på studiebesök någonstans där dom gjorde undervattensfarkoster. Jag fick testa köra en i en bassäng, jag höll på att förstöra hela stället......haha ne men typ göra översvämmning.

Det känns som att jag har massa att göra, det har jag med men kan inte göra något.

det kanske e tisdag

Today e det tisdag, jag tror ändå att det e onsdag.

Igår var det måndag på kvällen var jag och tittade på fotboll åtvidaberg- gefle (vet inte om det stavas så) med Gelare, Nikolina och Hanna. Very mucho fun! :D Fast det var inte lika kul att fötterna och händerna dog samt att mitt ben fick damp.......men dom lever nu!;)

Haha Gelare och jag åkte stol förut i skolan, Gelare ramlade och det bästa av allt e ju att det filmades xD jag dör av skratt när jag tänker på det!!


Nyår! :D

Today e det lördag!

Igår så spenderades kvällen med Louise som sagt. Vi kolla på "a little princess", ja jag såg den igen. Jag älskar filmen! <3

Sedan gick vi ut. Vi gick bla till rondellen som vi hade våran älskade flamingo i och vet ni vad, de har satt en stor fotboll i den nu. I våran flamingos rondell! :O Hm min första tanke är, varför lägga pengar på en ihålig metallboll? För ja den e ihålig, jag märkte det när jag kramade den och liksom körde trumor på den. Haha Louise filmade allt, jag vill se den filmen xD

Haha vi pratade engelska hela tiden och sedan gick det inte prata normalt:S Jag kan prata normalt nu men förut hade jag någon målbrotts röst som pratade svengelska..... Ja sedan hände det självklart massa andra grejer under våran mångtimmars promenad^^

Snart ska jag till Gelare och fira nyår! :D Wihu, super extremigt kul!!!!!! ;D

Viernes

Today e det fredag! :D

Har som vanligt varit i skolan, nu sitter jag här hemma and tar det lugnt^^ Sedan blir det en crazy fredag med Louise :D Wihu!

Just nu tror jag inte att jag kommer på mer att skriva.....

ulpi

Hejsanhoppsan today e det torsdag och snart ska jag ta och gå hem till Louise :)

See yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

seg

Today e det onsdag.

Ja jag har varit i skolan som vanligt , gick inte hem förns vid 16.30 för jag att jag inte orkade gå hem xD Sedan släpade jag mig hem. Jag e trött och seg...


Varför skjuter jag upp allt för?

Today e det tisdag och imorgon är det onsdag.

Jag har prov imorgon i evolution, hur mkt som helst! Ändå sitter jag nu här dagen innan och börjar plugga, jag orkar inte plugga. Varför ska jag alltid skjuta upp allt för? Seriöst jag e störd! Tänk mina resultat skulle ju kunna bli än bättre och jag skulle inte behöva oroa mig innan provet om jag tränade flera dagar innan så jag verkligen vet att jag kan det och känner mig säker på allt! Men nej jag väntar alltid till dagen innan, även att jag lovar mig själv att börja tidigare.

Jag har hittat en knöl på min hals:S Jag spyr när jag tänker på den. Ska gå och fråga mami vad det är för knöl..... Snälla det får inte vara cancer!


söndag 2009-03-14

Today e det söndag, igen.

Idag borde jag plugga biologi, evolution men jag orkar inte!

Kollade på melodifestivalen igår, seriöst Sverige har ingen smak. Visst Anna e duktig och låten var okej men inte den bästa. Jag tycket att Salem skulle ha vunnit och Björn Gustavsson! xD

Jag har nog inget mer att säga nu, jag ska döda mitt huvud som dödar mig.

En fredag i skolan, dansvideo, fiskmördare........

Today e det fredag! Dagen har varit väldigt konstig typ och ganska sjuk, men samtidigt extremt skojig ;D

Dagen började med biologi och då dissikerade vi en fisk! :O Jag dog! Gelare och jag jobbade ju tillsammans och både e ju lika rädda/äcklade av att skära och rota runt i  fiskar etc. Vi vågade inte ens peta på fisken med en skapell först, men tillsist lyckades vi vinna över vår rädsla och till och med höll i fisken! Stolt gr 999999999999384982734. Det var väldigt jobbigt i början, jag e väldigt känslig för sådant där, jag tål det inte. Fatta vad hemskt att skära i en fisk, den har ju haft ett liv förut! Men det värst för mig e väl blodet, tål det verkligen inte. När jag såg hur mycket blod det kom ur den där fisken höll jag på att börja gråta nästan ju! Jag hatar blod (jag vågar inte ens titta på mitt egna blod och absolut inte på mina blodådror, jag e verkligen en mes när det kommer till sådant där) och så tvingade våran lärare mig att hålla och liksom titta på den där fisken. Ja det var riktigt hemskt! Men som sagt jag vann, jag och Gelare lyckades tillslut ta oss igenom den där labben!

Sedan slutad vi. Ja en väldigt kort dag, började med sovmorgon och sedan slutade vi innan lunch. Gelare och jag stannade kvar i skolan ändå och dampade loss xD Bla gjorde vi en dansvideo och massa annat crazy. Jag lovar er, endel ideer som vi kan få för oss e helt galna!

När vi kände att vi var klara med skolan så gick vi hem till Gelare:D Tittade bla på "harry potter och fången från azkaban". Om ni inte redan har förstått det så håller Gelare och jag på att gå igenom alla Harry Potter filmer.

Imorgon e det lördag. Då blir det att åka till mormor och morfar för att kalasa! Sen ska jag till Gelare :D


Allt från minnen, påse, död

Today e det onsdag (inte tisdag)

Idag har jag varit i skolan som vanligt, men på lunchen kom Louise och hälsade på mig och Gelare i skolan:D super kul!!!! Saknar tiden i högstadiet när det var vi tre varje dag i skolan. Vi hittade alltid på så konstigt knäppa roliga saker som gjorde dagen! Högstadiet var en rolig tid det, väldigt speciell och jag skanar det verkligen extremt grymt mycket! Så många minnen, både bra, dåliga, roliga, tråkiga och konstiga xD Ouw jag saknar det så otroligt mycket! Men det är fina minnen som jag kan leva med nu i resten av mitt liv! Tiden i högstadiet <3

Haha Gelare ska redovisa en myt imorgon om Oidipus, det påminner mig om när jag, gelare, louise och frieda gjorde en teater av den berättelsen  i skolan när vi gick i 7:an. Jag var kung och Gelare Oidipus. Hon skulle mörda mig och slog till mig så att min peruk åkte av xD Jag dör av skratt och tårar nu!!

Höll på att förblöda igår!! Jag skulle stänga en påse och på något konstigt sätt (det e nog bara jag som kan lyckas med det här) så råkade jag skrapa upp mitt finger så det började blöda masser och det slutade inte heller! Trodde även först att jag lyckats stuka fingret bredvid för det gjorde grymt ont i det och det svällde upp! Men det fingret mår bra nu :) Fingret som förblödde är fortfarande inte helt, men det blöder inte längre i alla fall. Allt det här för att stänga en påse med skorpor.......

Sedan till den hemskaste nyheten!
Snakeis är död!!! :O Ni vet den där insekten som har suttit på min vägg sedan i början av sommaren. Igår kväll när jag skulle sova så såg jag att han var borta från väggen! jag fick panik och letade överallt efter honom. Jag hittade honom inte! Då började jag gråta och ja stor tjöt verkligen! Hallå, han var mitt lilla husdjur! han skyddade mig från spindlar. Innan han kom så attackerades jag jämt av stora spindlar, men när han kom så försvann dom nästan. I alla fall kom de inte lika ofta och inte vid min säng! Nu e Snakeis död och ingen kan skydda mig från spindlarna. Direkt efter att jag insett att Snakeis var borta så såg jag en spindel vid min säng. Jag kommer dö nu!



söndag igen!?:O

Today e det söndag, e det jämt söndag?

Jag borde plugga fysik idag, men just nu orkar jag inte! Jag e sjuk eller sjuk och sjuk. Har grymt ont i magen och ibland känns det som att jag ska dö! Fast det e bättre nu i alla fall, men jag skyller på magen en liten stund till så jag slipper plugga.......





Saturday,,,,,,,

Today e det lördag, härligt med helg!

Idag har jag i alla fall varit i stan och shoppat lite. Blev ett linne, värmeskydds mouse, rengörnings mjölk och ett par skor ;) Orkar jag så kan jag ta lite bilder, men det skriver jag jämt att jag ska göra och sedan så gör jag ändå inte det xD

Jag e trött! Så nu ska jag bara sitta här i min säng, lyssna på musik och ta det lugnt. Det behöver jag så att jag inte dör (inte svimmar i alla fall)!




Hej mitt namn är Sofia.....

Today e det torsdag, vilket betyder att imorgon så är det fredag!!!

Idag har jag i alla fall varit skolan, som vanligt^^
Först hade jag spanska och gjorde typ inget på den lektionen.

Efter det så var det dags för svenska och jag redovisa min myt om "Lucifers fall". Självklart var jag först i klassen att redovisa med! Och dessutom så hade hon självklart missat att skriva ut mina bilder. Haha fast den punkten hade jag redan förberätt mig på, jag kände liksom på mig att något med bilderna skulle bli fel. Egentligen så kände jag på mig att jag skulle få börja med. Redovisningen gick i alla fall okej, jag överlevde åtminstone. Det var nog faktiskt bra att vara först ut, nu slippar jag tänka på det där och kan fokusera på annat.

Ja sedan efter svenskan så hade jag idrott. Dansade och mina ben dog medans vi höll på att dansa! Ibland kunde jag knappt lyfta dom:S men det lossnade ibland. Nu komemr jag väl få träningsvärk, men det e härligt det! ;)


Mytisar

Today e det onsdag.

Har varit i skolan idag som vanligt och efter skolan kom Louise hit:D Haha jag plågade henne med "Lucifers fall", ska redovisa den myten imorgon för klassen. Jättekul! Ser verkligen fram emot det..... det kommer gå skit, jag kommer glömma bort hela berättelsen och göra allt fel!;O

Ja sedan var det massa mer som jag hade tänkt skriva, men kommer inte ihåg något av det nu:S Får väl skriva det någon gång i framtiden, om det nu skulle komma tillbaks till huvudet.....

Ska snart försöka sova så jag orkar upp och med dagen imorgon. ASDFGHNJIDAISUHDAJNDJA, så känner jag just nu för imorgon!

God natt, puss:)

Tisdag,,,,,,,,,kom på en roligare rubrik!

Today e det tisdag.


Kände för att bara sluta blogginlägget efter den första menigen, men jag orkar inte ens det! Jag e trött och typ helt slut,  inte riktigt helt slut utan bara nästan helt slut. Det har bara gått två dagar sedan lovet och jag är redan helt borta typ! Hur ska jag klara mig? :O Borde väl kanske ta mig tid och gå till en läkare vilket jag sagt nu ett bra tag. Men jag vill nog inte, eller jag vågar inte! :S Det e säkert inget fel, jag inbillar mig säkert bara att jag har huvudvärk jämt och ständigt......eller så e det något farligt.

Nu måste jag göra massa plugg, fast jag vet att jag inte kommer göra det xD



RSS 2.0