No sleep for me

HJÄLP! de satt en enorm spindel på min kunde. Som tur var så var pappa vaken så han kunde ta bort den. Men den satt på min ena kudde! Nu kan jag inte använda den, den kanske har sprutat ut massa gift på kudden eller lagt massa ägg, så nu under natten komemr alla kläckas och mörda mig i sömnen. Oh fy! Har lagt en morgonrock över kudden, men den är gjord av fleece så om jag lägger huvudet på den så kommer mitt hår, ja vara helt elektriskt och spreta åt alla möjliga håll imorgon. Men hellre det än spindlar som tar över mitt huvud.

Observera att bilden inte är ifrån nu, den här spindeln som var på min kudde var större och fetare än den på bilden. Den på bilden bara hoppade på mig en gång när jag satt med min dator.


OMG vad är det med mitt rum? nu ser jag någon stor konstigt grön insekt på väggen! HJÄLP MIG! jag vill inte bo här längre. Jag kan ju inte döda den heller, det känns för fel. Jag kommer inte få en blund i natt då jag kommer behöva sitta och glo på den där insekten för att se att den inte hoppar på mig:S Mitt rum är inte någon regnskog! Jag har inte ens en levande växt i mitt rum, bara några döda. Aw snart börjar ju lost med, kommer missa hela det för att jag måste sitta o stirra på den där grönsaken, som inte är en grönsak utan en grön sak.

Mina bästa pluggtips

Ja jag suger verkligen på att plugga. Jag tänker hela tiden att jag ska börja plugga åtminstonde två dagar innan ett prov men det slutar alltid lika dant. Att jag hittade på något annat roligare och får sitta dagen innan och ha panik för att jag inte kan det. Men jag lyckas för det mesta alltid lära mig det. Även att det tar några timmar för mgi att göra det jag ska göra. Men bara jag lyckas komma inte in i det så funkar det. Här är några grejer som funkar för mig. Både för att förbereda mig för provet som kommer komma och för att träna på det.
  • Jag lyssnar alltid på musik. När jag pluggar så lyssnar jag på musik som ger mig ett lugn och får mig att känna mig säker. Musiken jag lyssnar på är låtar som betyder något speciellet för mig, låtar som påminner mig om tider, dag eller något dylikt, som får mig att må bra. Oftast brukar jag alltid ha en speciell låt som jag lyssnar på. det känns då som jag lär mig det hela mycket bättre. det liksom fastnar då jag lyssnar på den låten. Men först får man helt enkelt testa sig fram till vilken låt som passar en själv. för min plugg låt är inte direkt min favorit låt. Men den påminner mig om en underbar tid och ger mig ett lugn. Och ja det är verkligen så att på proven funakr det mycket bättre när jag har lyssnat på låten innan.
  • För mig funkar det mycket bättre att plugga senare på kvällen precis innan jag ska sova. Jag koncentrerar mig mycket bättre då och känner ro. Så mitt tips här är att hitta en tid på dygnet som passar en speciellt bra att plugga på. en tid då man känner att man lär sig som bäst och kan finna ro. Det underlättar mycket om man kan koncentrera sig ordentligt. Det fastnar mycket lättare då i huvudet och man behöver inte plugga lika mycket. Så är det för mig i alla fall. På kvällen lär jag mig dubbelt så mycket som jag gör på eftermiddagarna efter skolan. Fast jag försöker ändå plugga båda. Då får jag lite extra.
  • Tredja tipset är att ha en plats där man känner sig bekväm och känner att man kan plugga på. Jag har min plats i min säng för det mesta. Då kan jag mysa ner mig i sängen och det blir ju då mysigt att plugga^^ Fast det funkar ju dessvärre inte att sitta i sängen alltid tex ska man måla och ska få så bra resultat som möjligt är det nog inte så smart att sitta i sängen.
  • Mitt näst sista tips är att se till att man har allt material som man kommer behöva ha. Inte glömma något papper eller bok i skolan, för där gör den ingen nytta om du ska ha prov nästa dag och måste läsa på xD Haha jag är mästare på att glömma den där livsviktiga boken i skolan. Men försöka att kolla dagen innan du ska plugga vilka grejer du kommer behöva och ta tid innan du går hem från skolan till att dubbel kolla att du har med allt och fråga din vänner vad dom tagit med sig, då märker du om du glömt något. Fast det finsn en risk att man glömmer saker ändå, i alla fall när det gäller mig.
  • Mitt sista tips är att ändå försöka plugga några dagar innan, man lär sig ändå det bättre då. Det är större chans att man kommer ihåg det längre fram då. Man ska inte sjukta upp allt utan ta tag i det direkt.

Symaskiners hatobjekt number one

Maha på no:n så jobbar jag med Louise^^ idag gjorde vi badbomber och vara blev helt klart bäst, gröna xD Sedan berätta Gelare vad dom gjort på deras no lektion. Dom gjorde typ koppar och så kunde hela provröret sprängas eller något om man inte elda rätt eller något sånt. Det ska Louise och jag med göra någon gång och både hon och jag är livrädd för brännaren och allt som kan explodera, maha det kommer funka bäst för oss xD

Sedan hade vi ju textilslöjd med. Först gick allt så himla bra för mig för en gång skull. Allting blev som jag ville, till och med symaskinen. Och det råkade jag säga högt med, att allt gick jätte bra för mig och att det var jätte kul. Då precis efter det så fick min symaskin damp och allt blev fel. Super borring med syslöjd! Jag förstår mig inte på syslöjd. Jag kan absolut inte sy, jag vill ha träslöjd igen!

1:a världskriget

Måndag, hade två prov idag o precis efter varandra med:S träningslära och konst-ismer, men ismer provet gick ialla fall ganska bra tror jag:) Det andra vet jag inte men det gick nog åt helt fel håll^^

Nu måste jag plugga 1:a världskriget, jippy!

dagens paintbild

Idag blir det den här painbilden:D
"Regnig läsning"

Sommartid here i come

Ställa om klockan, hm en hel timme försvinner ju! Alltså en timme mindre att sova.....:S Fast det är ju ändå bra att det är sommartid nu, för det betyder att vi närmar oss sommaren:D weeeeei!

Ikväll ska jag släcka lamporna:D

Jag tycker att det super fränigt och bra med den här släcka alla lampor timmen. Jag ska släcka min lampor i alla fall och sedan ska jag släcka resten av lamporna i huset. Maha! go släcka lampor!

Nu håller jag på att skriva på en story, riktigt bra ska den bli, liksom värsta bästa iden har jag:D Ni kan läsa den sedan när din finns alla affärer, för den här ska bli känd och säljas över hela världen xD

Shoppade inte så mycket idag, duktigt Sofia:) Köpte en väska, ett par skor, rengörnings mjölk, ansiktskräm, värmeskydd till håret. Det mesta var ju saker som jag verkligen behövde^^ Kanske att ni någon gång kan få en bild på min väska och skorna. väskan är jag jätte nöjd med i alla fall. Jätte snygg och jag är helt förälskad i den.

God morgon everybody

Idag blir det att åka till stan och shoppa:D Weeei!
 Igår efter skolan var jag med Gelare, vi tittade på Twilight och Barda xD Fast vi såg bara halva twilight, slutet^^ Haha för jag kunde inte hitta första delen på den, men den var änå bra även att vi bara såg halva. Får se första halvan någon annan dag^^
På Barda var det ju Gelares och mitt favorit avsnitt:P "Det är jag som är kristallmakaren, det trodde ni inte va?!"  Haha så sjukt kul:D

Ser framtiden i mina drömmar

Ja asså det har hänt flera gånger nu att jag drömt på natten att något händer och sedan dagen efter så händer det:SDe två första gångerna tyckte jag att det var kul, för jag trodde  ju bara  att devar en slump då men sedan har du ju bara fortsatt, lite creepie.....liksom jag kan se vad som kommer hända, fast de e ju rätt fränt xD det har ju inte hänt något dåligt än i alla fall. Jag är som Allison i Medium....weeei jag vet vad jag ska jobba som nu:D Det här började för kanske 2 eller  veckor sedan tror jag.

Sofia is becoming picnic and picasa expert, or not xD

Torsdag och jag äger på biljard

Idag var det ju skolan som vanligt. På håltimmen så spelade jag, Louise och Gelare biljard xD maha asså jao kan ni tänka er hur de såg ut? VI har testat spela biljard en gång innan, då kanske vi körde varsin stöt och det var i 7:an. Haha jao men jag var jätte duktigt. En gång lyckades jag till och med få den vita bollen att hoppa över biljardbordet ner på golvet så att den rulla iväg, så vi fick skena efter den xD

Sedan var jag fotograf med^^ fota några lärare i mitt arbetslag när dom "spelade" bandy:D haha de var någon tävling som dom skulle vara med i......haha fräna var dom i alla fall xD

Nu måste jag plugga massa......fy vad tråkigt och lycka till Sofia med det^^

Gwah jag måste shoppa!!!!!!!!!!

A asså jag msåte shoppa o vad jag vill shoppa. Vet inte vad jag ska ta mig till, jag känner att jag verkligen måste shoppa. Det bara aaaaaaaaaaaaah! shoppa, shoppa! Jag vill ha skor, massa kläder och väska med!!!!HJÄLP jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag känner mig illa till mods asså jag måste shoppa! Men jag ska ju spara mina pengar, men nu har jag sparat tilläckligt mkt, nu kan jag inte hålla mig längre! fast tänk om jag bara kan hålla ut lite till....då kan jag ju köpa ännu mer sen. Jag gör så här, jag köper det met nödvändigaste för då har jag ändå shoppat o har nån liten ny grej, typ en mascara. Jag kan inte komma till stan förns på Lördag! O fy det här är inte kul! Jag känner mig helt besatt, jag har jätte shoppingsug nu.

Får försöka överleva, lycka till Sofia!

Nu ska jag tvinga mig till att sova

Har suttit och försökt plugga lite till provet imorgon, har märkt att jag lär mig mycket mer vid den här tiden på dygnet än annars typ på eftermiddagarna lär jag mig ingenting.Provträningen på det här optik & akustik  har jag fått gjort typ tribbelt så mycket nu på en timmen än vad jag fått på 2 dagar.xD maha jao jag suger på att plugga, särskilt på att plugga till prov, så himla tråkigt och jag kan bara inte träna. Men har hittat dne gyllene träningstiden nu^^ Testa träna mellan 23-00.00

Nu ska jag i alla fall sova, sov gott alla,puss:)

090323

Jag har ont i huvudet nu, jippy! finns det något som heter stresshjärna? I alla fall så har jag stresshjärna. Min hjärna är konstig, huvudet värker jämt och mystiska ryckningar i ögat, asså det är inte ticks ryckningar utan  jag vet inte vad:S Säkert hjärn tumör, jippy cancer here i come.

haha ni skulle ha sett min snygga bakåtkullerbyta i skolans cafés soffa xD jätte tjusig:D

Måndag, optik & akustik

Jao asså jag måste träna på no provet, optik & akustik. Men hallå man kan inte ha båda på samma gång, man blandar ju ihop dom då! men de verkar inte någon annan fatta...... Jag har inte tränat ett skit på det här och det kommer gå bäst för mig imorgon, eller inte^^ Jag skulle inte blogg nu eftersom jag inte har satt igång med pluggandet än och det måste göras....weeeeeei!

Ikväll är det chuk i alla fall och killar bara skrynklar ihops sina pengar och knöglar ner dom i sin plånbok.......oj det gör visst jag med^^ maha

Paint bild, invigning idag

Jag kom på värsta braiga iden. från och med idag så kommer ni få en paint bild som jag målat varje söndag, för att det ska bli lite ruligare med söndagar xD maha! Jag äger på att måla paint bilder, så ni måste titta in varje söndag för det här får ni inte missa. Det är riktiga konstverk!:D

"Blommande sol" heter detta konstverk.

Söndagar är för korta....

Jao jag tycker nog att söndagarna är för korta. Jag hinner aldrig med allt som jag vill göra. Fast det kanske är för att jag är för lat och sover lite förlänge? Men nä det är de inte, hade söndagarna varit längre hade man kunnat sova länge+ hinna med allt plugg+ gör lite ruliga saker. Jag vill ha längre söndagar, jag behöver det!

har tusen saker att göra tills imorgon, jag hinner inte! Asså det är väl inte meningen att skolan ska ta livet av än eller? Jag är så himla stressad och vet inte vad jag ska göra. Jag kan ändå inte bara strunta i skolan utan jag måste göra alla saker. Mitt huvud slutade fungera redan för flera veckor sedan. ajfhsjhfjkfhsaklaksdiauyryskajhfaiusgfuj, ja så känner jag nu.

Oj inga smilisar i hela inlägget, vad har hänt?

Bilder ifrån sommras


Sunday

Söndag......Sitter just nu och lyssnar på Gavin Degraw och sjunger med i låtarna^^ Jag är bäst på att sjunga.....eller kanske inte xD maha men det är ändå ruligt att sjunga, jag sjunger jämt....stackars min familj som får stå ut med det xP Jag vill ha sommar och jag tror inte jag precis är den ändå som vill det? O sommarlov, man slipper skolan och man kan bara ta det lugnt och slappan av! Aw jag vill ha sommar nu!

Yo everybody xD

Jao igår efter skolan så var jag med Gelare:P Ruligt, rulig. Idag blir det att vara med Gelare igen:D:D:D:D:D Haha seriöst jag överdoserar något enormt med smilisar jämt xD

Idag när man får sova ut så är det klart att jag vaknar tidigt ändå:S fast då kommer jag i och för sig sova mer än dubbelt så länge imorgon^^ Nu har jag kommit på ett ställe som jag tror jag kanske vill sommarjobba på, maha ska fråga om det funkar:D Hoppas, hoppas^^ Ska gå ner och äta frukost nu för jag kommer inte på något mer att skriva nu ju. Typiskt också innan jag börjar blogginlägget har jag massor som jag kan skriva men sedan när jag väl skriver är det alldeles tomt.

Uh nu är jag trött!

Jao jag fick ryck på min färgkopie bild. Den ser liksom ut som "Hej ett litet dagisbarn på 2 år har målat sträck med fina färger" eller synd att säga så för det ser inte så snyggt ut ens!!! Men jag orkar inte bry mig längre, nu får det bli så som det blir. Jag är trött och vill sova men först måste jag köra egenom spanska glosorna som jag totalt hade glömt bort att jag hade^^

Imorgon är det fredag, skönt de:D Sov gott nu alla, puss.)

I ett träd sitter jag.....

Jao torsdag och skolan först som vanligt. Men vi var ju på teater:D Maha asså en som var med i skildavärldar var med...tror han heter Hampus:D Maha fränigt^^ Jo men det var kul att gå på teater och slippa skolan en liten stund.

Haha jag har hittat en låt som jag alltid lyssnade på hos min mormor och morfar när jag var liten. Mormor hade den på kassetband och jag ville alltid lyssna på den^^ Maha den äger http://www.youtube.com/watch?v=QVruzPcXuhg

Nu måste jag färglägga min färgkopie bild...wihu!

bloggförbuds dag nr 2

Jao idag har mitt bloggförbud fungerat bättre:D Jag har till och med nästan gjort min rutuppförstorings bild:P maha känn på den ni! fast jag borde träna lite till på språkhistoria grejen menjag suger på att plugga. Det går liksom inte men ska försöka i alla fall^^

Haha asså jag har kollat på ett youtube klipp flera gånger och jag skrattar så jag börjar gråta varje gång xD Maha sjukt ruligt!

Jao nu ska jag träna språkhistoria och sedan suva:D Maha imorgon ska vi på teater i skolan xD

Ha det så bra, puss:)

haha jag smygbloggar så jag själv inte ska se xD

Jag har massa plugg att göra. Har prov i språkhistoria på trosdag och jag har knappt gjort hälften känns det som:S och jag måste även måla massa och skriva faktauppsattsen. Jag får inte sitta med datorn då och blogga för jag har inte tid med det. Men självklart så sitter jag med den ändå nu. Jag som har gätt mig bloggförbud tills jag gjort lite nytta. Jao så bra går det för mig och mitt bloggförbud. Blä på mig, nu måste jag måla. Asså jag jag som har så mkt at göra sitter och leker istälelt med picasa xD Fy jag får damp på mig själv. Jag fota massa roliga bilder så jag kan göra lite roligare collage och inte bara massa tråk, damp bilder på mig själv xD

Måndag, förkyld jippy

Jao dagen ahr varit seg segig. Jag är förkyld och hör ingenting, inte ens vad jag tänker så det blir jätte jobbigt när jag ska prata. Så fort jag lutar huvudet lite neråt så rinner det snor, mysigt^^ Dagen i skolan var typ en mardröm men jag kunde inte gå hem för jag hade för mycket som jag var tvungen att göra. O det kändes som mitt huvud höll på att sprängas och jag kunde inte andas när jag satt stilla och särskilt inte i klassrummet. Det var hemskt och läskigt för det kändes verkligen som jag hade syrebrist och det att var jätte konstig luft. Jag höll på att få panik! Men jag lyckades i alla fall ta mig hem levande.

Weeeei 100 inlägg:D

Grattis till mig och min blogg. Nu skriver jag mitt hundrade blogginlägg xD

Måla, måla, måla

Jao söndag och jag sitter ännu en gång med mina hemska bilder. Men jag har gjort klart grunderna för min inperations bild:D:D:D riktigt stolt över mig själv^^ Okej den ser hemsk ut men asså jag orkar inte bry mig för om jag ska göra om den hela tiden kommer jag aldrig bli klar och jag vill få ett betyg i bild, även om det nu bara blir ett G så är det ju bättre än ingenting. Måste bara göra en rutuppförstoring nu med och så måste jag färglägga alla och försöka fin slipa lite på de andra med.

Jag såg finalen igår i melodifestivalen. Maha för en gång skull så blev jag faktiskt nöjd^^ Jag tycker Malena är frän xD

Lördag 090314

Jao idag är det ju då lördag. Jag känner mig sjukt stressad, fattar inte hur jag ska hinna med allt. Jag borde ju göra massa grejer nu men asså jag är för stressad så jag inte kan plugga:S  Jag kommer aldrig hinna bli kalr med mina biler i tid men få skylla mig själv för att jag är lat och bara skjuter upp saker och ting hela tiden. Ah när ska jag sluta med det? Varje gång vi har något så tänker jag att jag ska börja i tid den här gången, men sen skutar det alltid lika dant att jag gör allt i sista minuten.

Än så länge lever jag....intressantaste blogginlägget ever

Jao nu är snart fredagen slut och jag har överlevt än så länge, men det är knappt. Dagen började med att jag mådde sjukt illa och var spyfärdig hela tiden. Jag har även fått ont i halsen och håller på att bli snorig, jippy! Jag som älskar att vara förkyld:S Jag tog mig ändå till skolan för att jag ville bli av med nationella proven och skolsköterksa grejen. Fy vad hemsk min mage har varit idag!

Nationella proven i engelska gick ju som det gick. Först kunde jag verkligen inte koncentrera mig, kunde bara tänka på att jag inte ville spy, att jag inte fick spy! Fatta vad pinsamt det skulle va att spy i klassrummet mitt under ett prov med:S Men jag tog mig egenom proven.

Sedan blev det hälso grejsa mojsen och jao det gick faktiskt bra. Förutom att hon tog blodprov på mig när jag berättade om min huvudvärk jag jämt brukar ha. Men jag hade normal värde, så min huvudvärk beror inte på lågt blodvärde. Min huvudvärk är mysko...... Jao och när jag var där med så försökte jag fortfarande koncentrera mig på mitt illamående.

Sedan när jag väl kom hem och försökte tvinga i mig något att äta så blev det lite bättre. Inte lika mycket illamående, men istället ont i magen. Haha jao och så blev förkyldningen värre. Fy för att vara förkyld och bara blä!

Sedan var jag med Gelare och Louise:D då blev allt mycket bättre:P haha jao det här måste vara ett av mina intressantaste inlägg xD


Helluj

Hejsan hoppsan snart somnar jag. Maha jao asså det känns som att jag ska somna när som helst. Men jag vill inte sova än för jag vill inte ha imorgon! Jag är jätte trött. Det känns som jag ska gå under när som helst. KUL! Skolan hejdå nu slutar jag snart bry mig om dig och alla dina arbeten......en till chans ska du få, men då får du ju se till att inte mörda mig imorgon!
Ah nästa vecka kommer bli värre än den här men allra värst blir vecka 13, då har jag typ 3 prov + massa inlämningar! Wihu hur ska jag orka?

Jag är klagig idag^^

Torsdag, inte fredag

Jag har trott halva dagen att det var fredag idag:S Aowh fy vad jobbigt. Jag vill inte ha imorgon! Jag orkar bara inte, för jag känner redan nu att hela dagen kommer gå åt helvete. Först nationella prov i engelska, läs- och hör förståelse. Det komemr gå skit för mig! Sedan ska jag till skolskölterskan på hälsokontroll. Hon kommer klaga ihjäl sig på mig och jag kommer säkert se dåligt med. Jag vill inte ha glasögon! Fy naej men jag tycker att jag ser bra, så även om hon säger något annat tänker inte jag gå till någon optiker. Och som ett litet plus på kanten så är det fredag den 13 med imorgon.......Weeeeei jag ser verkligen fram emot den underbara dagen imorgon:S HJÄLP MIG! Har lust att bara sova ibort imorgon, men jag löser inget bara för att jag skjuter upp det. Bättre att göra det och ha det gjort sedan.....BLÄ!

Okej kanske lite för mkt klagande där, sorry=)

Onsdag

Idag var jag först i skolan som vanligt, sedan på gymnastiken:D:D och efter det så var jag med Gelare. Maha!

Gelare och jag har sjuk humor xD Vi skrev utvecklingssamtals grejsa mojs^^

Jag har ont i mitt lår, har typ sträckt mig när jag hjulade, aj aj men de går nog över tills imorgon hoppas jag i alla fall. Värsta duktiga var jag i alla fall idag på gymnastiken^^

Maha jag är lat^^

Nu borde jag sitta och göra min faktauppsatts om Leornardo da vinci, men jag orkar inte, har liksom inte lust och då går det helt enkelt inte^^ Jag har faktiskt gjort lite på den:) Senare så är det Chuck i alla fall och det ska jag se:D Hm snart är det väl påsk? Typ vecka 15? I alla fall är det påsklov för mig då:D skönt, jag längtar verkligen dit. Jag behöver lov! Ska hitta på massa skojs då. Åka till göteborg kanske, hm jao de skulle vara kul de, att hälsa på kusinerna och farmor^^ Farmor= god mat, hm rätt så farligt de xD Fast jag vet inte vad jag ska göra på lovet än, hinner nog ångra mig några gånger, sådan är jag. Jag kan aldrig bestämma mig, bara ångrar mig hela tiden.

Nu gnäller visst Findus utanför min dörr, bäst jag går och öppnar.

090309

Måndag igen. Måste leta fakta om moderaterna och socialdemokraterna. Imorgon ska jag göra PISA proven, ni vet spiontestet för CIA eller någon annan hemlig agent grej xD maha! Typ lite läskigt faktiskt, det är väldigt strikt. Man får inte lämna sin bestämda plats och absolut inte rummet och alla kommer få olika prov. Sedan efter vi har gjort spiontestet så ska vi bli bjudna på lunch. Hoppas jag klarar testerna super duper extremigt bra så att dom väljer mig till hemlig agent xD

Söndag, ähe!

Jao söndag idag och det betyder måndag imorgon. Jag sitter med mina bilder nu igen, orkar inte. Det går inge bra att måla idag, jag liksom orkar inte fokusera. Ska nog hitta på något annat snart för jag får ändå inget gjort.Men bilderna måste vara klara snart:S HJÄLP! Ska ge målningen en till chans.

Jaho andra chansen :S

Jao asså vad ska man säga om andra chansen i melodifestivalen? Star Pilots skulle ju ha gått vidare! Mattihas Singh är ju med där. Han har ju liksom haft singh sala bling bling i lattjo lajban och det är status det! Haha varför visar dom inte det programmet längre för? Det var ju ruligt ju^^ Men melodifestivalen är helt enkelt ingeting för mig, det är bara att inse det.

Lördag

Jao än idag har jag typ bara sett på The Shining. Jag som typ har hundra saker jag måste göra, men jag orkar inte. Det är ju faktiskt lördag, så jag borde få slappa lite. Även att jag får dubbelt så mycket att göra imorgon så är det nog värt det ändå^^

Fredag, inte lika gravid idag

Fredag åh så himla skönt. Min mage som var höggravid igår mår lite bättre idag. Fortfarnade ont och har mått illa hela dagen"/ men magen är i alla fall inte lika uppblåst idag. Haha jag frågade Emily om hon visste hur man skulle göra för att dölja en sådan mage. Hennes svar: prova lite concealer xD haha undrar om det funkar?^^ Hon é rulig och kommer på världens smartaste ideer. Precis som mig, maha! :D

Nu är jag hema och tar det bara lugnt, slappisar^^ Är sjukt stressad och det känns som att jag när som helst går under. Men håll ut Sofia, snart är allt slut bara lite till.

Torsdag 090305

Jaop trosdag idag. dagen spenderades i skolan och sedan hema hos Gelare med Gelare och Louise:D:D

Min mage är gravid! Den har liksom svällt upp:S Ja den ser verkligen gravid ut och jag hoppas att den är normal imorgon, för det e inge kul med den där magen:S:S:S

Mitt huvud var jätte cp igår, jag hade ont och var typ yr på något kontigt sätt. Så fort jag rörde huvudet så snurrade det typ. Idag hade jag också så men inte lika mycket som tur var, istället satte det sig i magen^^ Jippy!

Måste träna lite till spanska provet som jag jag har imorgon:S bara kul!

STUDIEDAG

Idag har jag studiedag, skönt de^^ de behövdes verkligen. Ska vara med Louise lite senare:D:D Haha okej det blev ett väldigt kort blogginlägg det här xD

Jag har blivit utvald till att bli hemligagent i Pisa....

Jag har blivit utvald till att bli hemligagent i Pisa.......eller okej det var inte riktigt sant det där då^^ Men jag har i alla fall blivit utvald till att göra ett stort test som görs över hela världen av PISA. Jag och några till från min skola som går i 9:an ska göra några prvo typ i något och sedan kommer våra resultat jämföras med andra personer i världen födda 93. COOLT! Asså jao det är grymt coolt att dom valde mig, tycker jag^^ I Sverige är det typ 5000 som är utvalda. Jag är en av dom xD Fast jag tror att egentligen är det typ FBI eller CSI eller något sånt där som gör testerna för att hitta nya agenter......så jag ska bli agent, för jag ska lyckas perfekt med testerna:D Gelare och Emily har också blivit utvalda till att göra spiontestet^^

På slöjden idag så skulle gelare och jag hämta tejp på syslödslärarnas kontor som ligger inne i salen och dörren var öppen. Då så vi att det låg ballerina kex där och vi blev väldigt sugna. Så vi gick ut ur rummet eftersom att lärarna var där utanför och skulle se om vi tog några. Men sedan när vi såg att dom höll på med andra saker så smet vi fort in och lyckades sno med oss några ballerinor^^ Sedan smet vi ut ur slöjden och käkade xD mums Haha jao Gelare, jag och Louise får våra ideer men dom där ideerna gör dagen så grymt mkt roligare:DTyvär var inte Louise med på uppdrag ballerinor.

Project runway, drömyrket

Idag börjar ju project runway, hoppas verkligen jag orkar vara vaken så länge så jag kan se det. Annars spelar jag in det^^ Jag tycker det e så himla kul att se det, man får värsta inspirationen och vill själv designa massa kläder xD Fast jag antar att kläddesigner inte är något jobb för mig som suger på att sy, men jag kan ju i alla fall designa dom:D Haha ja det skulle vara kul att vara designer, men ack så svårt det är att bli det^^

Det är ändå inte dröm yrket för mig......mitt drömyrke är hockeyproffs xD maha jag suger på att åka skridskor men jag vill ändå bli hockeyproffs, annars om jag inte lyckas med det så kan jag ju alltid gifta mig med ett^^ Det är får bli min andra dröm de:D jao alla har vi väl våra drömmar och drömyrken? annars hade de ju inte varit så kul att leva, tänk att inte ha något att sträva efter eller liksom jao det skulle vara tomt utan drömmar. Man behöver drömmar, det tycker jag i alla fall och sedan vet jag inte vad ni tycker då^^

Ännu en måndag

Ja då var det måndag och det kändes extra segt imorse. När jag kom till skolan så hade jag grymt ont i huvudet och käken värkte, det kändes som jag knappt kunde hålla öppet ögonen, men efter ca 2:a lektionen så hade jag vaknat till i alla fall:)
Gelare och jag kom i tid till skolan med, på en måndag!:D Den här veckan har vi som mål att hinna i tid till skolan. Förra veckan kom vi försent varje dag^^ haha lyckat.......

Nu ska jag försöka göra lite på min faktauppsatts och senare är det Chuck:P weeeeei

One tree hill

Jao det ända jag har gjort idag har varit att målat typ eller när jag vaknade så gick den första in i mål på vassaloppet så det såg jag med. Annars har jag bara suttit med den duma teckningen som inte vill bli så som jag vill att den ska bli. Sedan ahr jag två bilder till som jag ska göra....weeei vad kul!:S HJÄLP!

Men nu så ska jag se på one tree hill och sedan gossipgirl:D Beck senare ikväll med^^

1 mars, vår? måla, måla monster.....

Hellu!
Idag är det ju 1 mars, då måste det väl det betyda att det snart är vår? Jag  hoppas i alla fall på det men vanligen så brukar det ju komma nästan mest snö under mars"/  Jag vil ha sommar^^

Jag sitter och målar för fullt och fult. Måste måla bilder till bilden. Asså jag är sämst på att måla och det är hur svårt som helst att måla av bilder som leonardo da vinci gjort! Hans bilder ser hur verkliga ut som helst, mina ser ut som monster som mår illa och har fått en rejäl smäll på näsan så att den ser allmänt konstig ut. Det går inte snabbt heller att måla dom och jag tvivlar på att jag kommer hinna bli klar i tid:S Fy jag kom på att sedan måste jag ju också färglägga bilden i samma färger som han har gjort på den bilden jag målar....då kommer det se ut som att monstret, som egentligen är en flicka har tvättat sina kläder ihop med andra kläder med olika färger. Jag känner att det här kommer gå så himla bra eller inte! Hejdå betyget i bild.......

RSS 2.0